Ongoing Warehouse- webbaserat lagersystem/WMS-System för 3PL

Ongoing Warehouse är ett webbaserat, standardiserat Warehouse Management System (WMS) för företag verksamma inom tredjepartslogistik (så kallat 3PL). Ongoing Warehouse används som lagersystem av drygt 160 företag verksamma inom 3PL/ lagerhotell i Norden och Europa. Över 3 000 godsägares varuflöden körs dagligen i systemet. Nedan är några av de anledningar som gör att allt fler företag väljer Ongoing Warehouse:

Webbaserat system och affärsmodellen "Software as a Service"

Fördelarna med ett webbaserat system är flera. Har man tillgång till Internet kan man nå systemet när som helst, varifrån som helst och från vilken dator eller handenhet som helst. Olika användare kan få tillgång till just den information som är relavant för dem tex kunder (varuägare) till tredjepartslogistiker kan se lagersaldo, statistik, track & trace, och mycket mer. Software as a Service innebär att man som kund betalar en månadsavgift baserat per användare - ingen instegsavgift eller krångliga installationer. Ongoing sköter drift (hosting) och uppdateringar.

kopplingar

Kompetent standardsystem med bra funktioner. 

Systemet har under flera år utvecklats i nära samarbete med kunder inom 3PL och warehouseing. Detta innebär att systemet idag är ett mycket kompetent WMS. Systemet är ett standardsystem och kunderna har samma källkod. Stor flexibilitet finns i systemet för att hantera olika varuflöden som tex batch, serienummer/individhantering. Självklart hanteras FIFO, FEFO, LIFO, mfl sätt- samt multikundsfunktionalitet och lagerkarta/struktur, mm. Det finns stark ekonomifunktionalitet för 3PL som löser alla sätt att ta betalt och fakturera. Mycket bra scanningsmöjligheter finns samt stor flexibilitet vad gäller att använda systemet med olika typer av mobila enheter. Läs mer om systemet genom att klicka på "WMS Lagersystem".

Integrationer & EDI-kopplingar. 

Ongoing Warehouse har ett stort antal integrationer med E-handelssystem (webbshoppar), Affärssystem och Transportsystem/transportadministrativa system. Systemet har ett modernt API/gränssnitt (webbservice/Soap) som gör det möjligt för andra parter att enkelt integrera med Ongoing. Läs mer om integrationer genom att klicka på menyn "Integrationer".

Snabbt att komma igång - lätt att använda

Det går snabbt att komma igång med systemet. Våra kunder - och deras kunder / partner -  tycker det är ett lättanvänt system som är intuitivt och enkelt att lära sig.

Ongoing Warehouse

Vi är nischade på ett WMS för 3PL-företag