Arbeta på Ongoing

Funderar du på att byta jobb? Eller är du nyutexad från Chalmers? Ongoing Warehouse växer stadigt! Vi har blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri, samt till "Superföretag" av Veckans Affärer. Vi har ett löpande inflöde av nya kunder i Sverige - och också i Norge, Finland, Danmark och andra europeiska länder. Samtidigt utökar våra befintliga kunder användandet av vårt WMS-system. Ongoing söker därför dig med intresse och erfarenhet inom både system/IT och kundkontakter. Vi söker dig som är nyutexaminerad eller arbetat några år med mjukvara och ser fördelar med att arbeta i en "bred" roll nära våra kunder. 

Vi har kontor i en 20-tals villa i Johanneberg i centrala Göteborg. Därifrån bedrivs verksamheten i rymliga och trivsamma lokaler. Kontakta gärna mig för mer info eller en träff. Samuel Kjellberg, +46 (0)31-709 30 72, samuel.kjellberg(at)ongoingwarehouse.com.

Nedan visar vi de tjänster vi söker för tillfället. Har vi för inget just nu som passar dig är du välkommen att skicka spontanansökan till oss.

IMG_2862

Kontorshuset A Working Lab ger extra allt och plats att växa

För att kunna fortsätta växa och rekrytera fler kollegor flyttar vi efter sommaren 2019 till nybyggt kontor vid Chalmers. Vi kommer hyra våningen längst upp i kontorsfastigheten A Working Lab, som blir mer än ett vanligt kontor: "en samverkansmiljö skapad för innovativa krockar mellan företag, forskare och studenter från hela världen". 

Läs mer om oss och flytten till den nya lokalen - Kontorshuset A Working Lab ger extra allt och plats att växa

Vill du förändra (Logistik) världen?

Är du systemutvecklare med känsla för UX och/eller design? Eller kanske interaktionsdesigner med kompetens inom systemutveckling? Vill du hjälpa våra tusentals användare i Norden och övriga Europa att få mer nytta och glädje av systemet?

Vi behöver dig som – utöver att du har en generell kompetens inom systemutveckling – dessutom har riktigt bra känsla för användarens upplevelse.

Ongoing Warehouse är ett företag med ca 20 medarbetare som med vår tjänst hjälper tusentals företag att varje dag hantera sina logistikflöden. Vi är en viktig länk i den helintegrerade digitala logistikkedjan som förenklar livet för tusentals människor och företag inom E-handel, Dagligvaruhandel, Livsmedel, Tillverkning/Industri, Råvaror och många fler branscher.

Vi i teamet arbetar ständigt med att utveckla tjänsten för att ge mer nytta till våra kunder och för att förenkla vardagen för de tusentals användare som är beroende av den för att kunna utföra sitt jobb. Kan du hjälpa oss att bli ännu bättre på att göra tjänsten mer användarvänlig med snygg och konsekvent design?

I princip alla som arbetar på Ongoing är civilingenjörer från Chalmers, KTH eller motsvarande. Alla är systemutvecklare med olika specialistkompetenser och alla arbetar nära våra kunder. En stor del av arbetet som görs på företaget går ut på att hjälpa våra kunder att på bästa sätt använda systemet, utveckla det löpande och integrera det med våra partners kringliggande system. Så vi söker dig som kan tänka dig att sätta dig in i vår tjänst och våra kunders vardag för att i nästa steg vara drivande i att förbättra användarupplevelsen.

Vi tror att vår kultur kännetecknas av en avspänd, prestigelös atmosfär med stark teamkänsla. Vi hjälper varandra för att lyckas och må bra. Vi arbetar ohierarkiskt och varje person känner eget ansvar för sitt område. Till exempel har varje medarbetare sina egna kunder som man hjälper och ansvarar för. Vi har ingen övertid och uppmuntrar träning och annan aktivitet för att variera sin dag och må bra.

Kontaktpersoner:

Fredrik Einarsson, CEO, +46 (0)31-767 54 50 Fredrik.Einarsson@ongoingwarehouse.com

Samuel Kjellberg, COO, +46 (0)31-709 30 72, samuel.kjellberg@ongoingwarehouse.com

 

Om Ongoing Warehouse

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som startade för ett 10-tal år sedan och har sedan dess steg för steg vuxit till att bli det marknadsledande IT-företaget inom nischen Warehouse Management System (WMS) för tredjepartslogistik (3PL) i Norden. Vi sitter i Johanneberg i Göteborg och flyttar till hösten in i våra nya lokaler, högst upp på våning 7 i A Working Lab som ligger i anslutning till Chalmers.

Vi har idag (Juni 2019) drygt 250 kunder med ca 5 000 användare totalt. Informationen för 2 900 företags varuflöden passerar dagligen igenom systemet. Vi växer snabbt, med bra lönsamhet, och behöver därför anställa fler medarbetare. Vi trivs tillsammans och behöver hitta fler som vill trivas och växa med oss.


Padeltennis

Det är viktigt att trivas och må bra på jobbet

 • Frukost, mackor, dricka och frukt. Ett välfyllt kylskåp
 • Gemensamma luncher
 • Unga och duktiga medarbetare
 • Flexibla arbetstider och ingen övertid
 • Privat sjukvårdsförsäkring
 • Gymkort
 • Träning under arbetstid
 • Bordtennis
 • Ergonomiska arbetsplatser
 • Medlem i Hills Golf & Sports Club, GLTK och Landala Squashklubb
 • Egen parkering