Pall

Marknadsledande lagersystem (WMS)

Ongoing Warehouse är ett molnbaserat och standardiserat lagersystem (WMS) som är marknadsledande i Norden. Fokus ligger på logistikintensiva företag så som 3PL och E-handel, men systemet är anpassningsbart för de flesta logistikflöden. Nedan är några av de anledningar som gör att allt fler företag väljer Ongoing Warehouse:

Webbaserat system och affärsmodellen "Software as a Service"

Nå systemet från vilken plats som helst, från vilken enhet som helst. Visualisera rätt information för rätt personer. Software as a Service (SaaS) innebär att man som kund betalar en månadsavgift baserat per användare - ingen instegsavgift eller krångliga installationer. I priset ingår drift och uppdateringar.

kopplingar

Stort utbud av integrationer & API:er

Integrationer & API

Till Ongoing Warehouse finns marknadens största utbud av integrationer till e-handelssystem (webbshoppar), affärssystem (ERP) och transportsystem (TA eller TMS). Systemet har ett modernt API (REST eller SOAP) samt ett automations-API som gör det möjligt för andra parter att enkelt integrera. Läs mer om integrationer här.


Kompetent standardsystem med stor flexibilitet

Ongoing Warehouse har under flera år utvecklats i nära samarbete med logistikintensiva företag som tex logistikföretag inom 3PL men även med företag med egna lager. Systemet är ett standardsystem och kunderna delar källkod. Stor flexibilitet finns i systemet för att hantera de flesta varuflöden på ett effektivt sätt. Skanningsmöjligheterna är utmärkta och det finns stor flexibilitet vad gäller att använda systemet med olika typer av mobila enheter. Läs mer om systemet här.


Snabbt att komma igång - lätt att använda

Det går snabbt att komma igång med systemet. Våra kunder - och deras kunder och partners -  tycker det är ett lättanvänt system som är intuitivt och enkelt att lära sig.


3PL-funktioner

Ongoing Warehouse är störst i Norden på 3PL-system. Systemet innehåller stöd för att använda ett system för att effektivt hantera många olika godsägares varuflöden. Full transparens mot dina kunder via integration och kundinlogg.  Dessutom finns marknadens mest kapabla ekonomifunktionalitet för 3PL som effektiviserar din fakturering.


Ongoing Warehouse reference customers

Referenser

Ongoing Warehouse kunder återfinns inom de flesta typer av logistikverksamhet. 3PL står för majoriteten av våra kunder men e-handlare och andra företag med eget lager växer starkt.  Läs vad några av våra kunder tycker här.

Introduktion för 3PL

Titta på en kort introduktionsfilm, riktad till dig som 3PL, om vår WMS som tjänst. Du hittar även en onlinedemo och andra filmer om Ongoing WMS här.

Boka webbdemo

Om Ongoing Warehouse AB

Ongoing Warehous är ett IT-företag specialiserat på ett lagersystem för logistikintensiva företag. Vi utvecklar och effektiviserar företags logistikhantering med hjälp av ett webbaserat och standardiserat lagersystem. Ongoing Warehouse har kontor i Johanneberg i centrala Göteborg. Närheten och kontakterna med högskolor och universitet, främst Chalmers Tekniska Högskola, är en viktig kompetensresurs för företaget.

Senaste nytt

Danska logistikgasellen YOYO Global Freight väljer Ongoing som WMS-leverantör

Det danska frakt- och logistikföretaget YOYO Global Freight har nyligen börjat använda Ongoing Warehouse som sitt lagerhanteringssystem. "Ongoing gjorde det lätt för oss att välja WMS-leverantör, systemet hade det vi letade efter”, säger Christian Bøgelund Ditlevsen, Corporate Development Manager på  YOYO Global Freight.


2019-12-01

Automatisering med ett molnbaserat lagersystem

När M3 Logistics ville öka effektiviteten på lagret och förbättra ergonomin för sin personal, valde de att investera i två vertikala lagringshissar från Kardex Remstar. Hissarna integrerades med deras befintliga lagersystem, Ongoing WMS, med hjälp av Ongoings automations API.

2019-10-08

Logisticompany AB använder Ongoing WMS för att effektivisera hantering av hälso- och sjukvårdsprodukter

Logisticompany AB  är ett oberoende och lokalt alternativ för transport i Helsingborg, Sverige, som också erbjuder tredjepartslogistik. När en befintliga kund, som handlar med hälso- och sjukvårdsprodukter, ville utöka sitt kontrakt, beslutade Logisticompany att implementera dem i deras nya lagersystem, Ongoing WMS.

2019-10-08

Nu lanserar vi vårt nya REST API som förenklar integrationer

För att förenkla för kunder som vill integrera sina system med Ongoing WMS, så lanserar vi ett nytt API baserat på REST-teknologi.

2019-07-22

E-handelsföretaget Soft Goat väljer Ongoing Warehouse som systemleverantör

Det svenska klädföretaget Soft Goat kom efter flera år med ökade volymer under 2018 till den en punkt där de behövde effektivisera sin logistik för att inte bromsa försäljningen.

2019-03-15

Varför Gasell-utmärkelsen spelar roll

Först och främst är det en trygghet för våra kunder i Norden och övriga Europa. Det går bra för Ongoing och att vi är här för att stanna och fortsätta utvecklas i nära samarbete med våra kunder och partners.

2018-11-20