Marknadens största utbud av integrationer

En liten del av de företags loggor som ingår i Ongoing WMS ekosystem. Integrera dessa tjänster och system  med Ongoing.

Ongoing WMS färdiga integrationer och API ger dig fantastiska integrationsmöjligheter.

Färdiga Integrationer

För att minimera manuellt arbete, minska felkällor, spara pengar och vinna tid finns färdiga integrationer till Ongoing WMS. Dessa görs av oss eller våra partners och finns till ett stort antal marknadsledande och välkända affärssystem, e-handelsplattform, transportsystem och automationsutrustning. 

Se listan över färdiga integrationer.

Våra API

Som ett viktigt komplement till våra färdiga integrationer har Ongoing ett antal så kallade API (tekniska gränssnitt). Dessa gör det möjligt för vilket system som helst att skicka och hämta information från Ongoing. Fördelen är att vilken systemutvecklare eller IT-konsult som helst kan göra en integration mellan ett system och Ongoing WMS. 

Det stora antalet IT-konsulter som dagligen bygger integrationer till Ongoing med hjälp av våra API bildar ett växande ekosystem av integrerade produkter. Detta gynnar dig som kund då det blir fler och fler integrationer som du kan använda. Som kund till Ongoing bestämmer du själv vem som har tillgång till API för att hämta din data, så du kan anlita en konsult eller låta en egen utvecklare eller IT-systemkunnig person göra integrationen. För mer information om vårt API, se vår utvecklarsida.

Det finns en mängd kompletterande leverantörer i Ongoing WMS ekosystem. Transport, ERP, Automation, webbshoppar mm.

Ekosystemet runt Ongoing WMS

Dagligen strömmar det automatiskt med hjälp av integrationer in tusentals företags varuflöden i Ongoing WMS med vidare integration till olika transportsystem för att sedan nå kunder.

Ett typiskt logistikflöde, oavsett om du är en e-handlare som sköter ditt eget lager eller en 3PL-aktör, involverar integrationer med flera olika sorters system:

  • Integration med affärssystem: Order i ditt affärssystem går automatiskt över till Ongoing WMS. Inleveranser till lagret återrapporteras automatiskt från Ongoing WMS till affärssystemet.
  • Integration med e-handelsplattform: På samma sätt som med ett affärssystem så går order från e-handeln automatiskt över till Ongoing WMS. När ordern är packad och etiketten utskriven återrapporteras detta till e-handelsplattformen, och kunden blir aviserad.
  • Integration med transportsystem: När lagret behöver boka transport eller skriva ut etiketter så skickas informationen från Ongoing WMS till ett transportsystem, som i sin tur skickar vidare den till transportörerna och en etikett skrivs ut.
  • Integration med automationsutrustning: Ongoing WMS kan integreras med hög-automatiserad lagerutrustning från de flesta leverantörer.


Presentation

Vi har gjort en presentation som berättar om hur du kopplar ihop Ongoing WMS med just ditt informationsflöde (fallet som tas upp i filmen är främst inriktat till dig som arbetar med 3PL):