Ongoing Warehouse huvudkontor i Akademiska hus byggnad A Working Lab i Johanneberg Science Park vid Chalmers i Göteborg.

Om Ongoing Warehouse AB

Ongoing Warehouse AB är ett svenskt, ägarlett IT-företag som är specialiserat på ett WMS för logistikintensiva företag. Vi utvecklar och effektiviserar företags logistikhantering med hjälp av ett webbaserat och standardiserat lagersystem, kallat Ongoing WMS. Läs mer om oss, våra kunder och partners på Linkedin!

Företaget startades av nuvarande ägarna 2008 och har steg för steg blivit marknadsledande i Norden samt snabbt växande i Europa. Vi och våra partners bygger den digitala infrastrukturen som gör att miljontals människor och företag i Norden och Europa får sina varor i tid och på ett säkert sätt. 

Ongoing Warehouse är ett ekonomiskt stabilt företag med långsiktiga ägare som arbetar i bolaget. Företaget har visat lönsam tillväxt varje år sedan starten 2008 och har inga lån eller externt kapital. Företaget är utsett till Gasellföretag av Dagens Industri (DI) och Superföretag av Veckans Affärer (VA) vid ett flertal tillfällen. 

Samuel Kjellberg och Fredrik Einarsson har rollerna som operativ chef respektive VD i Ongoing Warehouse AB.

Om företagets ledning

Företagets största resurs är den platta organisationen och de mycket kompetenta kundansvariga utvecklarna som arbetar med våra kunder. Behöver man komma i kontakt med företagets ledning finns Fredrik Einarsson (VD) och Samuel Kjellberg (Operativ chef) alltid tillgängliga. Grundarna och ägarna Henrik Ekman och Gerhard Guron innehar rollerna som mjukvaruarkitekt respektive affärsutvecklare.