Pall

Marknadsledande lagersystem (WMS)

Ongoing Warehouse är ett molnbaserat och standardiserat lagersystem (WMS) som är marknadsledande i Norden. Fokus ligger på logistikintensiva företag så som 3PL och E-handel, men systemet är anpassningsbart för de flesta logistikflöden. Nedan är några av de anledningar som gör att allt fler företag väljer Ongoing Warehouse:

Webbaserat system och affärsmodellen "Software as a Service"

Nå systemet från vilken plats som helst, från vilken enhet som helst. Visualisera rätt information för rätt personer. Software as a Service (SaaS) innebär att man som kund betalar en månadsavgift baserat per användare - ingen instegsavgift eller krångliga installationer. I priset ingår drift och uppdateringar.

kopplingar

Stort utbud av integrationer & API:er

Integrationer & API

Till Ongoing Warehouse finns marknadens största utbud av integrationer till e-handelssystem (webbshoppar), affärssystem (ERP) och transportsystem (TA eller TMS). Systemet har ett modernt API (REST eller SOAP) samt ett automations-API som gör det möjligt för andra parter att enkelt integrera. Läs mer om integrationer här.


Kompetent standardsystem med stor flexibilitet

Ongoing har under flera år utvecklats i nära samarbete med 3PL-företag och logistikintensiva företag med eget lager. Våra många kunder inom e-handel verkar inom flertalet branscher, bland annat sport, bil, reservdelar, konfektion, livsmedel, sjukvård, elektronik och inredning. 

Systemet är ett standardsystem och kunderna delar källkod. Stor flexibilitet finns i systemet för att hantera de flesta varuflöden på ett effektivt sätt. Skanningsmöjligheterna är utmärkta och det finns stor flexibilitet vad gäller att använda systemet med olika typer av mobila enheter. Läs mer om systemet här.


Snabbt att komma igång - lätt att använda

Det går snabbt att komma igång med systemet. Våra kunder - och deras kunder och partners -  tycker det är ett lättanvänt system som är intuitivt och enkelt att lära sig.


Ongoing Warehouse reference customers

Referenser

Tusentals varuflöden hanteras dagligen i Ongoing. Våra kunder är referenser.

"Enkelt att använda. Mycket funktionellt system för oss som är specialister på tredjeparts logistik. EDI-flöde som täcker hela orderflödet från kundernas system till lagersystemet och vidare till transportbokning/administration", Freddie Gunnarsson, Storex AB.

”Tillsammans med Woocommerce och Fortnox kunde vi vara igång med ett fullfjädrat och oerhört kompetent lagersystem på mindre än två dagar från första kontakten - inklusive integrationer till speditörer och betalpartners. Alla viktiga e-handelsflöden "bara fungerar" - inklusive skanningsflöden för hundratals order”, Christoffer Tyrefors, Tooorch.

"Systemet är flexibelt och går att anpassa efter våra kunders olika logistikflöden. Det går snabbt för oss eller Ongoing att göra ändringar i systemet", Emil Swenson, Almroths Express & Åkeri AB

“Vi uppskattar främst att det har varit en smidig och snabb igångsättning av systemet. En annan viktig fördel för oss har varit integrationsmöjligheterna. Ongoing har ett välfungerande REST API och färdiga integrationer till de mest välkända systemen. Ongoings snabba och kompetenta medarbetare gillar vi också. Tycker dessutom att systemet har en vettig prissättning”, Petter Grålumstuen, Kitch`n / Tilbords. 

Läs vad fler av våra kunder/referenser tycker. 

Introduktion för 3PL

Titta på en kort introduktionsfilm, riktad till dig som 3PL, om vår WMS som tjänst. Du hittar även en onlinedemo och andra filmer om Ongoing WMS här.

Boka webbdemo

Om Ongoing Warehouse AB

Ongoing Warehous är ett IT-företag specialiserat på ett lagersystem för logistikintensiva företag. Vi utvecklar och effektiviserar företags logistikhantering med hjälp av ett webbaserat och standardiserat lagersystem. Ongoing Warehouse har kontor i Johanneberg i centrala Göteborg. Närheten och kontakterna med högskolor och universitet, främst Chalmers Tekniska Högskola, är en viktig kompetensresurs för företaget.

Senaste nytt

Växande e-handlare väljer Ongoing som lagersystem

E-handeln växer så det knakar. En följd av detta är att e-handlarnas behov av att effektivisera sin lager-och logistikhantering kraftigt har ökat. Ongoing Warehouse, som med sitt molnbaserade WMS blivit helt dominerande inom 3PL-marknaden, erbjuder nu växande e-handlare sitt system.

2020-06-03

Danska logistikgasellen YOYO Global Freight väljer Ongoing som WMS-leverantör

Det danska frakt- och logistikföretaget YOYO Global Freight har nyligen börjat använda Ongoing Warehouse som sitt lagerhanteringssystem. "Ongoing gjorde det lätt för oss att välja WMS-leverantör, systemet hade det vi letade efter”, säger Christian Bøgelund Ditlevsen, Corporate Development Manager på  YOYO Global Freight.


2019-12-01

Automatisering med ett molnbaserat lagersystem

När M3 Logistics ville öka effektiviteten på lagret och förbättra ergonomin för sin personal, valde de att investera i två vertikala lagringshissar från Kardex Remstar. Hissarna integrerades med deras befintliga lagersystem, Ongoing WMS, med hjälp av Ongoings automations API.

2019-10-08

Logisticompany AB använder Ongoing WMS för att effektivisera hantering av hälso- och sjukvårdsprodukter

Logisticompany AB  är ett oberoende och lokalt alternativ för transport i Helsingborg, Sverige, som också erbjuder tredjepartslogistik. När en befintliga kund, som handlar med hälso- och sjukvårdsprodukter, ville utöka sitt kontrakt, beslutade Logisticompany att implementera dem i deras nya lagersystem, Ongoing WMS.

2019-10-08

Nu lanserar vi vårt nya REST API som förenklar integrationer

För att förenkla för kunder som vill integrera sina system med Ongoing WMS, så lanserar vi ett nytt API baserat på REST-teknologi.

2019-07-22

E-handelsföretaget Soft Goat väljer Ongoing Warehouse som systemleverantör

Det svenska klädföretaget Soft Goat kom efter flera år med ökade volymer under 2018 till den en punkt där de behövde effektivisera sin logistik för att inte bromsa försäljningen.

2019-03-15