Bli partner till Ongoing

Bli partner till Ongoing

Hjälp oss öka effektiviteten hos lager runtom i världen och bygga ut vårt ekosystem av integrationer

Vli förvärvspartner

Bli förvärvspartner

Värva nya kunder till Ongoing och få provision samtidigt som vi får möjlighet att växa tillsammans

Vill du hjälpa till att öka effektiviteten i lager över hela världen och samtidigt generera en extra inkomstkälla till ditt företag? Superenkelt – det enda du behöver göra är att hänvisa potentiella kunder till oss och sedan få tillbaka en generös provision när de blir betalande kunder. Tveka inte att kontakta oss om detta låter intressant!


  • Fler användare – mer vinst

Provisionen du får ökar linjärt med antalet aktiva licenser.

  • Arbeta nära kunden under hela implementeringen

Vi implementerar och utvecklar WMS-programvaran utefter kundens behov och låter dig samtidigt driva dina egna projekt med kunden. Vi utlovar att vara snabba, flexibla och enkla att arbeta med när det behövs!

  • Bygg förtroende

Vid kontakt schemalägger vi gärna ett första möte med dig!


Bli en utvecklingspartner

Bli utvecklingspartner

Hjälp till att utveckla ekosystemet av systemintegrationer riktat till lagerverksamheter och visa upp din produktlösning för vår kundbas.

Genom att integrera till vår mjukvara Ongoing WMS bidrar du till att utveckla och expandera ekosystemet av systemintegrationer riktat till lagerverksamheter. Samtidigt får du också möjlighet att exponera dig själv och din produktlösning. Vi kommer att marknadsföra din integration på vår hemsida såväl som under vår försäljningsprocess genom att tydliggöra att vi har en integration till ditt system. Kontakta oss för att komma i gång med ett testsystem!


  • Exponera din produktlösning

Få extra räckvidd genom att visa upp din lösning för vår befintliga och växande kundbas.
 

  • Simpel integrering

Vi har ett modernt och helt öppet API, läs mer på våra Developer pages. Om du saknar en funktion – kontakta oss så fixar vi det direkt!


Ongoing logga

En lovande framtid väntar

Framtiden för Ongoing ser ljus ut eftersom många megatrender boostar tillväxt, till exempel den explosiva ökningen inom e-handel på senare år. Vi ser också en ökad användning av automation och innovativ mjukvara som drivs av data från Ongoing WMS. Digitaliseringen av den globala logistik- och försörjningskedjan har bara börjat och vår känsla är att Ongoing just nu ligger i framkant på marknaden.