Samuel Kjellberg och Fredrik Einarsson

Om företagets ledning

Företagets största resurs är den platta organisationen och de mycket kompetenta kundansvariga utvecklarna som arbetar med våra kunder. Behöver man komma i kontakt med företagets ledning finns Fredrik Einarsson (VD) och Samuel Kjellberg (Operativ Chef) alltid tillgängliga. Grundarna och ägarna Henrik Ekman och Gerhard Guron innehar rollerna som Systemansvarig respektive Affärsutveckling. 

Företagets ledningsgrupp nedan: 

Fredrik Einarsson, Verkställande Direktör

Fredrik Einarsson tillträdde som företagets VD 1 april 2018 efter att tidigare har arbetat i bolaget som kundansvarig utvecklingskonsult och senare som marknadschef. Han är övertygad om att företaget kan tillföra ytterligare signifikant värde till marknaden och bidra till en allmänt mer flexibel, miljövänlig och kostnadseffektiv logistik.

Fredrik innehar en Civilingenjörsexamen inom Datateknik från Chalmers tekniska högskola. Han har förutom erfarenhet från att arbeta med Ongoing Warehouses kunder erfarenhet från att utveckla IT-lösningar i USA och Norge.

Samuel Kjellberg, Operativ Chef

Samuel Kjellberg är operativ chef och huvudansvarig för arbetet med företagets kunder. Han har arbetat på Ongoing Warehouse från tiden som ett ungt uppstartsföretag till ett tillväxtföretag.

Samuel innehar en Civilingenjörsexamen inom Industriell Ekonomi från Chalmers tekniska högskola och har bred erfarenhet från lager- och logistikverksamhet.

Henrik Ekman, Systemansvarig & Grundare

Henrik Ekman är systemansvarig och grundade Ongoing Warehouse 2008 tillsammans med Gerhard Guron. Henrik är arkitekten bakom systemet och under hans ledning har systemet utvecklats steg för steg till det ledande WMS-systemet i Norden. Henrik har omfattande erfarenhet av lager- och logistikbranschen, WMS, och de olika partnersystemet som vi har integrationer med. Henrik har en Civilingenjörsexamen från Chalmers tekniska högskola. 

Gerhard Guron, Affärsutveckling och Grundare

Gerhard Guron arbetar med affärsutveckling.  Gerhard grundade Ongoing Warehouse 2008 tillsammans med Henrik Ekman. Gerhard är entreprenör och har bl.a byggt upp ett bemanningsföretag inom logistik som såldes till ett börsnoterat företag 1998. Innan Ongoing arbetade han bl.a med logistiksystem som bolagschef på ett större svenskt mjukvaruföretag. Gerhard har en civilekonomexamen från Göteborgs Universitet. 


Ongoing WMS i media

Vi lägger löpande upp nyheter om Ongoing WMS, våra kunder, nya integrationer mm på Linkedin 

Följ oss gärna på Linkedin!

working_lab_johanneberg_science_park

Om Ongoing Warehouse AB

Ongoing Warehouse AB är ett svenskt, ägarlett IT-företag som är specialiserat på ett WMS för logistikintensiva företag. Vi utvecklar och effektiviserar företags logistikhantering med hjälp av ett webbaserat och standardiserat lagersystem, kallat Ongoing WMS. Läs mer om oss, våra kunder och partners på Linkedin!