Om företagets ledning

Företagets kanske största resurs är den platta organisationen och de mycket kompetenta kundansvariga utvecklarna som arbetar med våra kunder. Behöver man ändå komma i kontakt med företagets ledning finns Fredrik Einarsson (VD) och Samuel Kjellberg (Operativ Chef) alltid tillgängliga.

Fredrik Einarsson, Verkställande Direktör

Fredrik Einarsson tillträdde som företagets VD 1 april 2018 efter att tidigare har arbetat i bolaget som kundansvarig utvecklingskonsult och senare som marknadschef. Han är övertygad om att företaget kan tillföra ytterligare signifikant värde till marknaden och bidra till en allmänt mer flexibel, miljövänlig och kostnadseffektiv logistik.

Fredrik innehar en Civilingenjörsexamen inom Datateknik från Chalmers tekniska högskola. Han har förutom erfarenhet från att arbeta med Ongoing Warehouses kunder erfarenhet från att utveckla IT-lösningar i USA och Norge.

Samuel Kjellberg, Operativ Chef

Samuel Kjellberg är operativ chef och huvudansvarig för arbetet med företagets kunder. Han har arbetat på Ongoing Warehouse från tiden som ett ungt uppstartsföretag till ett tillväxtföretag och har haft en signifikant påverkan på företagets utveckling.

Samuel innehar en Civilingenjörsexamen inom Industriell Ekonomi från Chalmers tekniska högskola och har bred erfarenhet från lager- och logistikverksamhet. Be honom gärna om råd om hur ni kan påverka er logistikverksamhet. Det är mycket sannolikt att Samuel kommer att kunna hjälpa er att tillföra stort värde genom användandet av vårt lagersystem i er logistikverksamhet.

Ongoing WMS i media

Nedan är något av det som skrivits i media om Ongoing Warehouse, vårt WMS-system och våra kunder.

Om Ongoing Warehouse AB

Ongoing Warehous är ett IT-företag specialiserat på ett lagersystem för logistikintensiva företag. Vi utvecklar och effektiviserar företags logistikhantering med hjälp av ett webbaserat och standardiserat lagersystem. Ongoing Warehouse har kontor i Johanneberg i centrala Göteborg. Närheten och kontakterna med högskolor och universitet, främst Chalmers Tekniska Högskola, är en viktig kompetensresurs för företaget.