Blue Water (DK): "Kostnaden för att implementera en ny kund blir mycket lägre än tidigare"

Blue Water Shipping

Blue Water Shipping är en global leverantör av logistiktjänster inom modern supply chain management. Företaget grundades för över 40 år sedan och har idag över 60 kontor globalt. Ongoing WMS valdes som lagersystem i början av 2020 och används idag i sex olika lagerställen.   

Företag: Blue Water Shipping, Danmark.

Verksamhet: All typ av tredjepartslogistik. 

Hur används systemet: Integrationer till kundernas webshoppar och affärssystem. Skanning används vid utgående och ingående orderhantering. Blue Water Shipping har många typer av kunder. För deras e-handelskunder används flerplock. För deras livsmedelskunder används utgångsdatum och för deras klädmärkeskunder används systems retur funktionalitet. Även ekonomifunktionerna används flitigt.    

Största nyttan: "Den kanske viktigaste anledning till varför vi valde Ongoing WMS är de enkla scanningsfunktionerna som vi använder på våra befintliga handscanners, men det ger oss även möjlighet att uppgradera till mer moderna scanners. Ongoing WMS ger oss även stor spårbarhet vilket våra kunder också uppskattar och drar nytta av. De flera standardintegrationerna kombinerat med de goda möjligheterna att upprätta nya integrationer, gör att kostnaden för att implementera en ny kund blir mycket lägre än tidigare". 

kontakt: Daniel Mortensen, Head of Warehouse & Logistics at Blue water Shipping

Publicerad: 2021-04-08