InterEast (EU): "Vi ville höja vår servicekvalitet och försäkra snabba och trygga leveranser"

InterEast logo

InterEast erbjuder sedan 1992 hållbara och högkvalitativa transportlösningar globalt. De utmärker sig inom logistik och transport till och från Östeuropa och Asien och har kontor i Polen, Rumänien, Turkiet och Göteborg. Med innovation, tillväxt och hållbarhet som grund strävar InterEast efter att revolutionera logistikbranschen.

Företag: Intereast Transport AB, Europa

Verksamhet: Logistik & transport

Hur systemet används: "Under 2022 implementerade vi Ongoings lösningar i vårt rumänska lager för att höja vår servicekvalitet och försäkra snabba och trygga leveranser. Att kombinera Ongoings skanningsmodul med handdatorer underlättar vår plock och packhantering vilket lett till att det manuella jobbet minskat."

Största nyttan: "Vi strävar alltid efter att utveckla och förbättra våra tjänster samt kundupplevelsen i stort. I den snabbrörliga värld vi lever ökar kraven på hantering- och svarstider – ett område där Ongoings system har blivit en bra lösning. Tröskeln att komma i gång var låg och det behövs ingen lång upplärningstid för personal. Det gick smidigt att anpassa till verksamheten och vi ser fram emot att bygga vidare och utveckla vår verksamhet tillsammans med Ongoing."

Kontakt: Christopher Busck, Head of Brand

Publicerad: 2023-04-17