Rebolet (DE): "Ongoing WMS agerar som ryggrad i hela vår verksamhet."

Rebolet re-commerce

Rebolet har just nu som mål att rädda en miljard produkter från förstörelse, något de önskar uppnå genom att göra cirkuläritet och återbruk tillgängligt för alla online-återförsäljare. Detta uppnås genom att ge möjlighet till att återförsälja begagnade varor, vilket förlänger produkters livslängd samtidigt som det minskar avfall.

Företag: Rebolet, Tyskland

Verksamhet: Re-commerce, dvs. återbruk av begagnade varor

Varför Ongoing WMS?: "Vi valde Ongoing WMS eftersom det i princip var det enda WMS som utlovade alla de funktioner och anpassningar vi behövde. Vi föredrar också att arbeta med europeisk företag för att stödja den lokala utvecklingen, det var en win-win. Kommunikationen med Ongoing är dessutom alltid en fröjd. Även när vi kontaktar dem med en lång lista över funktioner vi önskar implementera på en fredagskväll, så får vi tillbaka vänliga och humoristiska svar. Detta är något vi verkligen uppskattar."

Hur produkten används: "Den agerar som ryggrad i hela vår verksamhet. Vi driver vårt lager enbart med hjälp av Ongoing och har anpassat det perfekt utefter våra behov. Från att scanna in artiklar och lagerhålla dem på rätt platser till att förbereda och skicka ut våra ordrar, hanteras nästan allt av Ongoing." 

Största nyttan: "Den största fördelen är utan tvekan flexibiliteten. Inom re-commerce var det ganska svårt att hitta ett system som passade just våra behov, det krävdes en lång utvärderingsprocess. Men när vi upptäckte Ongoing WMS så hittade vi till slut något vi kunde skräddarsy och anpassa efter våra krav. Tillsammans med Frida [Eriksson, kundansvarig mjukvaruingenjör], har vi anpassat systemet till precis det vi vill ha och behöver, och vi fortsätter att implementera nya funktioner i snabb takt."

Kontakt: Alessandro Bartsch, Head of Engineering


Publicerad: 2023-06-05