LogiHub (NO): "Skräddarsydda lösningar till ett bra pris."

LogiHub AS

LogiHub AS är en tjänsteleverantör inom tredjepartslogistik som erbjuder omfattande logistiktjänster för företag. De har stor erfarenhet inom e-handel och logistik, och deras anställda är väl rustade för att leverera goda resultat.

Företag: LogiHub AS, Norge

Verksamhet: 3PL

Varför Ongoing WMS?: "Vi valde Ongoing eftersom vi behövde ett system helt utan driftstopp och som kunde hantera så många webblösningar som möjligt. Det var också mycket viktigt för oss att personerna var tillgängliga när vi behövde hjälp. Till och med på söndagar har vi fått hjälp av vår kontaktperson på Ongoing. Möjligheten att växa var också en faktor för vårt systemval, och Ongoing var det enda uppenbara valet."

Hur produkten används: "Vi har 2 lager där vi använder Ongoing idag. Det fungerar idag sömlöst med alla våra integrationer. Vi har lagt till många ytterligare funktionaliteter till ett lågt pris – funktioner som i andra system kostar flera hundra tusen, kostar bara några tusen med Ongoing. Vi använder oss främst av manuell plockning med papper i vårt ena lager. På vårt andra lager är planen att integrera Ongoing med AutoStore."

Största nyttan: "Den största nyttan med Ongoing är möjligheten att bygga systemet för att passa våra behov. Som en 3PL-aktör har alla kunder olika krav, därför behövs skräddarsydda lösningar till ett bra pris. Ongoing är bäst i branschen på detta."

Samarbetet med Ongoing: "Vi anser oss vara mycket lyckliga som har Måns [Lerjefors] som vår kundansvarige. Han är 10/10 och extremt bra på att svara oavsett vilken dag det är. Det har hänt att kunder till oss har gjort ett större misstag på en lördag, och det tar sällan mer än 1 timme innan vi får svar då. Det är en trygghet vi inte får någon annanstans. Han är också mycket skicklig och har tydlig kunskap om Ongoing och de möjligheter som kan erbjudas med systemet."

Kontakt: Benjamin Lysebo, Lagerchef

Publicerad: 2023-09-07