3PLogistiikka (FI): "Ongoing har det bästa ekosystemet av färdiga integrationer."

3PLogistiikka använder Ongoing WMS

3PLogistiikka utmärker sig inom tredjepartslogistik inom import, handel och e-handel. De har egna lagerlokaler på nio orter och sysselsätter över totalt 100 lagerarbetare i Finland och Estland. De är den snabbast växande logistikoperatören inom handel och eCom-filialer i Finland tack vare utmärkt kundupplevelse och framgångsrika förvärv av logistikverksamheter. 3PLogistiikka är angelägna om att ömsesidigt dela data med godsägare för att förbättra kvaliteten och prestandan genom hela leveranskedjan.

Företag: 3PLogistiikka, Finland

Verksamhet: 3PL

Varför Ongoing WMS?: "3PLogistiikka har tidigare erfarenhet av att arbeta med ett flertal lagerhanteringssystem och valde Ongoing WMS efter en bred jämförelse mellan olika system. Av de jämförda systemen hade Ongoing det bästa ekosystemet av färdiga integrationer och var en tillförlitlig leverantör av molnbaserad mjukvara."

Hur produkten används: "Ongoing används vid arbetsstationer, på handhållna enheter och surfplattor. Vi investerar för närvarande i plockautomation som är integrerat med Ongoing."

Största fördelarna/nyttan: "De största fördelarna med Ongoing på lagergolvet är den stora kompatibiliteten med olika enheter. Att hantera eCom-kampanjer med verktyg för löpande beställningar förbättrar lagereffektiviteten avsevärt."

Samarbetet med Ongoing: "Samarbetet med vår kundansvarige mjukvaruutvecklare fungerar snabbt och smidigt."

Kontakt: Jussi Örn, VDPublicerad: 2023-10-30