Scandinavian Cosmetics (SE): "Ongoing WMS och AutoStore skapar en mycket effektiv logstiklösning tillsammans."

Scandinavian Cosmetics uses Ongoing WMS

§Scandinavian Cosmetics är ett av de ledande företagen inom försäljning, marknadsföring och distribution av välkända varumärken inom den nordiska skönhetsindustrin. Företaget är baserat i Malmö i Sverige och representerar över 50 varumärken inom hudvård, hårvård, smink och parfym.

Företag: Scandinavian Cosmetics, Malmö

Verksamhet: Distributör av skönhetsprodukter

Varför Ongoing WMS?: ”Element Logic hade gjort en integration mellan Autostore och Ongoing WMS genom att använda Ongoings automations-API. En av anledningarna till att vi valde Ongoing WMS var på grund av den befintliga integrationen.”

Hur produkten används: ”Ongoing WMS och AutoStore skapar en mycket effektiv logstiklösning tillsammans. Till exempel när vi levererar ut till kund, hämtar AutoStore kundorders från Ongoing WMS och plockar automatiskt dessa. Varorna presenteras sedan för en lagerarbetare som skannar varorna, och orderstatus blir uppdaterad i Ongoing WMS. Sedan packar vi ordern och den är redo för leverans. Det automatiserade arbetsflödet möjliggör en effektiv och felsäker orderhantering.”

Största fördelarna/nyttan: ”Ongoing WMS har gjort vår in- och utleverans betydligt snabbare. Integrationen med AutoStore och Microsoft Business Central, som vi också använder, minimerar risken för fel eftersom mycket arbete blir automatiserad.”

Kontakt: Johan Fors, Supply Chain Manager

Publicerad: 2023-11-14