Logistik 27 (SE): "Vi har helt klart sparat avsevärda summor."

Logistik 27 logo

Logistik 27 är ett logistikcenter och ett fristående bolag som är helägt av NRI Group, strategiskt placerat i Tranemo intill väg 27. Deras filosofi är att alltid sätta medarbetaren i centrum för att ge sina kunder bästa möjliga service. De har en platt organisation där en idé snabbt kan sättas i produktion vare sig det gäller effektivisering eller ren kundnytta.


Företag: Logistik 27, Tranemo

Verksamhet: 3PL

Varför Ongoing WMS?: ”Vi valde Ongoing för att det är lättarbetat och att utvecklingsmöjligheterna är i det närmaste oändliga. Dessutom täcker verktygslådan allt vi behöver.”

Hur produkten används: "Ongoing är hjärtat i hela vår verksamhet."

Största fördelarna/nyttan: ”Besparingar som gjorts är utveckling kopplat till nShift, där vi har gjort stora besparingar på att utnyttja våra transportörers starka sidor. Vi gjorde en besparing på cirka 250.000kr på ett år på att ändra en inställning i vårat regelverk. Det är svårt att säga generellt vad vi sparat men helt klart är det avsevärda summor."

Samarbetet med Ongoing: "Samarbetet med vår kundansvarige Andreas [Jönsson] har varit det bästa av allt. Snabba åtgärder och stor förståelse för vad vi vill åtstadkomma. I övrigt väldigt trevlig personal som återkopplar snabbt, är otroligt kunniga och har enormt stor förståelse för vad vi vill ha för slutresultat på våra ärenden."

Kontakt:  Magnus Rosèn, Transportkoordinator

Publicerad: 2024-01-31