Rains (DK): "Vi har ökat vår plockprestanda med 50%."

Rains använder Ongoing WMS

Rains är ett livsstilsmärke för ytterkläder. Deras kollektioner blandar en konceptuell och funktionell designapproach, stark urban inspiration och en signaturidentitet i tygval. En palett av belagda vattentäta tyger inspirerade av Rains första design – en modern nytolkning av den klassiska gummiregnrocken. Rains har med sig sin neo-skandinaviska estetik, unisexkollektioner och sina ständigt överraskande designval till konsumenter över fyra kontinenter.

Företag: Rains, Danmark

Verksamhet: Mode inom ytterkläder online och i butik

Varför Ongoing WMS?: "Rains hade inte ett WMS och undersökte marknaden för lämpliga plattformar som kunde möta de specifika behoven och kraven för våra processer. Ongoing WMS utmärkte sig av flera anledningar inklusive fantastisk support och transparens under demo-mötena. Från ett tidigt skede kunde Ongoing möta våra krav på nödvändiga WMS-funktioner. Dessutom har Ongoing WMS visat sig erbjuda ett användarvänligt gränssnitt, ordentlig kontroll över lagerplatser och översikt, en enkel påfyllningsprocess, intuitiva menyer för både desktop och scannerapplikationer, ett API-gränssnitt, RFID-kompatibilitet, snabba integrationsmöjligheter, potential för automationsintegrationer, en prisvärd prismodell per användare, och mycket mer.

Vi på Rains har gått till nästa nivå i utförandet av vår lagerhantering och kan nu möta affärsverksamhetens krav i allmänhet men ännu viktigare, stödja den övergripande strategiska affärstillväxten för framtiden."

Hur produkten används: "Ongoing WMS används för att hantera våra lageraktiviteter på flera lagerställen, inrikes och internationellt."

De största fördelarna/nyttan: "Här är några av de största fördelarna listade:

  • Generellt har vi fått mer säkerhet och transparent datakvalitet i vårt arbete
  • Säkrar korrekt lager och transparens av lagret
  • Det är en molnbaserad plattform
  • API:et är mycket intuitivt
  • Ökad plockprestanda med 50%
  • Minskning av personalens kostnader – ca 25%"

Samarbetet med Ongoing: "Samarbetet med vår kundansvarige mjukvaruingenjör Jakob [Nilsson] har varit en riktig upplevelse. Samarbetet med Jakob har varit mycket professionellt och snabbt i att hitta lösningar och lösa problem. Hela projektplaneringen och genomförandet från Jakob har varit en verkligt trevlig resa. Vi får det bästa stödet och snabba handlingar från Jakob och han har varit en mycket stor del till den framgångsrika implementeringen för Rains."

Kontakt: Christopher Jarrov, Supply Chain Manager


Publicerad: 2024-02-01