Logpart (SE): "Vi får alltid snabba svar och förslag på lösningar."

Logpart använder Ongoing WMS.

Logpart är ett 3PL-företag som jobbar med kundanpassad tredjepartslogistik med hög kundnytta i fokus. De är den lite mindre, kundnära och kompletta leverantören av lagerhållning, plock, pack och logistik.

Företag: Logpart, Västervik

Verksamhet: 3PL

Varför Ongoing WMS?: Vi ville ha ett smidigt och enkelt system som passade vår verksamhet. Vi kände att Ongoing verkligen kunde uppfylla våra krav och önskemål.

Hur produkten används: "Ongoing WMS används dagligen till det mesta som har med vår verksamhet att göra. Vi sköter alla våra kunders orderflöden via Ongoing, både inleveranser och utleveranser. Vi har integrerat alla våra kunder, vårt TA-system och även en del övriga system till Ongoing för att få en så smidig lösning som möjligt."

De största fördelarna/nyttan: “Vi har sett tydliga förbättringar i vår lagerhantering och effektivitet, mycket tack vare Ongoings suveräna support och anpassningsbara system med stöd för flera automatiserade processer samt ett brett utbud av integrationer. Det har möjliggjort för oss att hantera större volymer, effektivisera våra processer, och förbättra kundupplevelsen med snabbare leveranser.”

Samarbetet med Ongoing: "Jättebra! Vi får alltid snabba svar och förslag på lösningar."

Kontakt: Niklas Augustinsson, IT-ansvarig

Publicerad: 2024-04-03