Link Logistics (DK): "Vi kan ha olika logistikflöden för olika kunder."

Link Logistics använder Ongoing WMS.

Link Logistics grundades 2002 med en tydlig vision: att göra logistik så enkelt, effektivt och ansvarsfullt som möjligt. Dem erbjuder marknadsledande och skräddarsydda tjänster överallt för företag med högt värde inom både B2B och B2C. Link gör sitt bästa för att sätta nya standarder inom sektorn genom att hjälpa till att förbättra företag, samtidigt som dem kan implementera mer miljövänliga lösningar.

Företag: Link Logistics, Danmark

Verksamhet: 3PL

Varför Ongoing WMS?: "Från början letade vi efter ett system som kunde stödja oss i att hjälpa en dansk kund som säljer avancerade robotlösningar. Systemkraven var ganska många, till exempel måste det finnas fullt stöd för att hantera och spåra delar med serienummer. Vi hade också några anpassade krav som vi kunde lösa själva tack vare Ongoings öppna API:er. Med det sagt var Ongoing en perfekt match för denna initiala kund. Vi insåg också att vi kunde nyttja Ongoings många färdiga integrationer till andra system, vilket gör att vi snabbt och billigt kan sätta igång nya kunder."

Hur produkten används: "Vi använder Ongoing som lagerhanteringssystem för alla våra kunder i vår dagliga verksamhet. Med systemets höga anpassningsbarhet kan vi ha olika logistikflöden för olika kunder. Vi använder till exempel ofta olika skanningsflöden för olika kunder. Dessutom kan vi ställa in prislistor för våra kunder med faktureringsfunktionaliteten som Ongoing har, och i slutet av varje månad debitera dem korrekt."

De största fördelarna/nyttan: "När vi först valde Ongoing var alltid vårt primära fokus på transporttjänster. Men med Ongoings stöd blev vi bättre rustade att även ge oss in i lagerhanteringsbranschen med. Denna expansion gjorde det möjligt för oss att snabbt utnyttja en ny affärsvertikal och etablera oss som en av de mest innovativa logistikpartnerna inom e-handelssektorn"

Samarbetet med Ongoing: "Det har fungerat fantastiskt. Vår superuser i Ongoing WMS har arbetat tillsammans med Hanna Skytt på Ongoing och har fått hjälp med anpassningar för scanningar, att skapa avancerade prislistor, och även att bygga en integration mellan Ongoing och vår egen 'Link Logistics Transportation Service', som vi kommer att börja erbjuda till Ongoings kunder utan att behöva ta hjälp av ett transportadministrativt system."

Kontakt: Peter Jensen, Head of Global Operations

Publicerad: 2024-05-17