Fulfilly (EE): "Utvecklarna hittar alltid sätt att göra systemet ännu bättre."

Fulfilly använder Ongoing WMS.

Fulfilly är en 3PL-leverantör belägen i Estland som erbjuder omfattande fulfillmenttjänster för e-handelsföretag, huvudsakligen i Baltikum, men skickar även över hela världen. Deras tjänster inkluderar lagerhållning, lagerhantering, orderhantering, packning, frakt och returhantering.

Företag: Fulfilly, Estland

Verksamhet: 3PL

Varför Ongoing WMS?: ”Fulfilly valde Ongoing WMS på grund av systemets kapacitet. Det var avgörande för oss att systemet kunde erbjuda alla nödvändiga integrationer och upprätthålla ett logiskt lagersystem.”

Hur produkten används: ”Vi använder Ongoing WMS dagligen tillsammans med alla webbshop-, frakt- och tullintegrationer samt integrationer för e-postnotifikationer. Och självklart använder vi det också för våra plock-, pack- och skanningsprocesser.”

De största fördelarna/nyttam: ”Att använda Ongoing WMS gör det mycket enklare att integrera med olika webbshoppar och transportörer. Ongoings supportteam är väldigt snabba på att svara och lösa eventuella problem, vilket sparar oss mycket tid och pengar. Plock- och packmodulen gör det också möjligt för oss att arbeta mycket snabbare än tidigare. Dessutom gör Ongoing WMS skanner för plock och pack att vi kan plocka och packa mycket snabbare än vi gjorde tidigare.”

Samarbetet med Ongoing: ”Ongoings mjukvaruingenjörer är väldigt professionella och hjälpsamma. De löser inte bara problem – de hittar alltid sätt att göra systemet ännu bättre.”

Onboardingprocessen: ”Som förväntat stötte vi på några utmaningar i början på grund av Ongoing WMS stora kapacitet – det är ett väldigt effektivt system vilket också medför stor komplexitet och därför förstod vi inte allt i början. Men eftersom dokumentationen är så omfattande och supporten utmärkt föll allt snabbt på plats.”

Kontakt: Janek Žurba, VD

Publicerad: 2024-07-01