Nyheter

Bild Björgs transport

Norska Björgs Transport driftsätter Ongoing

"Ongoing har många kopplingar till kundernas system och också ett så kallat API som möjliggör för våra kunder att enkelt koppla sig till Ongoing".

Norska Björgs Transport driftsätter Ongoing

Det svenska WMS-systemet för tredjepartslogistik, Ongoing Warehouse,  fortsätter sin snabba expansion i Norge. Senaste kunden i Norge är logistikföretaget Björgs Transport som har valt Ongoing Warehouse som leverantör av lagersystem för sin 3PL-verksamhet.

”Utöver budbil och transport, har vi en växande 3PL-verksamhet som blir mer och mer viktig för oss. Vi vill ha ett webb-baserat system med bra funktionalitet, för både oss och våra kunder, och vi har därför valt Ongoing Warehouse”, säger Martin Flenstad, Marknadschef/ Partner på Björgs Transport.

”Vi kommer att behöva koppla ihop våra kunders affärssystem och webbshoppar med vårt lagersystem. Ongoing har många kopplingar till dessa system och systemet har också ett så kallat API som möjliggör för våra kunder att enkelt koppla sig till Ongoing. Så integrationsmöjligheterna med våra kunders system är en annan av anledning till att vi valde Ongoing”, säger Martin Flenstad

”Vi såg också en fördel i att välja ett lagersystem som redan har en koppling med vårt transportplaneringsystem K2. Efter att ordrarna är plockade och packade i Ongoing skickas de över till K2 för lastläggning”, fortsätter Martin Flenstad.

”Efter Sverige är Norge det land där vi har klart flest kunder idag och som också växer snabbast. Vi ser fram emot att hjälpa Björgs Transport att vidareutveckla sin framgångsrika logistikverksamhet”, säger Gerhard Guron, VD hos Ongoing Warehouse AB.

Ongoing Warehouse har runt 150 3PL-företag som kunder i 12 länder. Sverige och övriga Norden är Ongoings viktigaste marknad och det är också där den stora huvuddelen av kunderna finns.

För mer information, vänligen kontakta:

Martin Flenstad, Markedssjef / Partner, Bjørgs Budbil & Transport AS, tlf: +47 959 66 335, martin@bjorgbud.no

Gerhard Guron, VD/ Daglig leder, Ongoing Warehouse AB tlf: +46 (0)70-7474606, gerhard.guron@ongoingwarehouse.com

Publicerad: 2017-02-08

Det nya kontoret i kontorsbyggnaden A Working Lab

Dubblering av kontorsytan

Vi har vuxit ur vårt kontor och dubblerar nu kontorsytan genom att flytta till en andra våning.

Ongoing växer, och det gör även vårt kontor. Därför har vi nu dubblat kontorsytan för att få plats med alla våra nya utvecklare. Från och med nu finns Ongoing på båda våningarna 6 och 7 i kontorsbyggnaden A Working Lab i Johanneberg Science Park.

Publicerad: 2022-06-27

Ongoing har ny logga och symbol

Ongoing lanserar en ny uppdaterad logga med tillhörande symbol. I processen har även färgpaletten uppdaterats.

Ongoing WMS utvecklas varje dag i samarbete med våra kunder. Tillsammans utvecklar vi tjänsten för att koppla samman och förenkla en ständigt förändrad värld av logistik. Sedan starten av företaget har företagets logga och symbol sett likadan ut. Nu utvecklas även denna. Välkomna företagets nya logga, symbol samt uppdaterade färgpalett.

Logga


ongoing logo

Symbol


ongoing symbolPublicerad: 2022-03-02

Superföretag_2021_logo

Ongoing Warehouse har tilldelats utmärkelsen Superföretag

Ongoing Warehouse har tilldelats utmärkelsen Superföretag av Dun & Bradstreet.

För sjuttonde året i rad utser Dun & Bradstreet Sveriges Superföretag. Totalt 630 företag kvalar in på listan, en minskning med drygt 11 procent från förra året.

Ett antal högt ställda kriterier måste uppfyllas för att bli ett Superföretag. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på listan. 

Publicerad: 2021-11-24

Scandinavian Cosmetics

Scandinavian Cosmetics konsoliderar sin logistik med Ongoing WMS

Scandinavian Cosmetics ökar effektiviteten med Ongoing WMS och konsoliderar sin logistik till Sverige, där mjukvarulösningen används.

Ongoing WMS har gjort vår in- och utleverans betydligt snabbare. Integrationen med AutoStore och Microsoft Business Central, som vi också använder, minimerar risken för fel eftersom mycket arbete blir automatiserad”, säger Johan Fors, Supply Chain Manager på Scandinavian Cosmetics.

Scandinavian Cosmetics är ett av de ledande företagen inom försäljning, marknadsföring och distribution av välkända varumärken inom den nordiska skönhetsindustrin. Företaget är baserat i Malmö i Sverige och representerar över 50 varumärken inom hudvård, hårvård, smink och parfym.

Scandinavian Cosmetics gick live med Ongoing WMS i början av 2021, i samband med implementeringen av lager-automationslösningen Autostore. Den europeiska Autostore partnern Element Logic har gjort en integration mellan Autostore och Ongoing WMS genom att använda Ongoing Warehouse automations API. En av anledningarna till att Scandinavian Cosmetics valde Ongoing WMS var på grund av den befintliga integrationen.

Johan fortsätter ”Ongoing WMS och AutoStore skapar en mycket effektiv logstiklösning tillsammans. Till exempel när vi levererar ut till kund, hämtar AutoStore kundorders från Ongoing WMS och plockar automatiskt dessa. Varorna presenteras sedan för en lagerarbetare som skannar varorna, och orderstatus blir uppdaterad i Ongoing WMS. Sedan packar vi ordern och den är redo för leverans. Det automatiserade arbetsflödet möjliggör en effektiv och felsäker orderhantering”.

Idag har Scandinavian Cosmetics lager i Sverige och Danmark. Företaget vill konsolidera sin lagerverksamhet genom att flytta all verksamhet till Sverige där Ongoing WMS och AutoStore används. Konsolideringen är satt i rullning och deras tidigare lager i Norge har redan förflyttats till Sverige.    

Nu när både Ongoing WMS och AutoStore används i Sverige, ser vi det som mest fördelaktigt att flytta all vår lagerverksamhet dit. Konsolideringen kommer att skapa en kostnadseffektiv struktur med en hög servicenivå”, påpekar Johan.

Den ökande populariteten av automatiseringslösningar som AutoStore är något som Ongoing Warehouse har snappat upp och har lett till utvecklingen av ett automatiserings-API. Ongoing WMS Automation API gör att automatiseringssystem enkelt kan ansluta sig till Ongoing WMS.

Det är viktigt för oss att våra kunder vet att om de vill skaffa ett automationssystem, så har Ongoing redan befintliga integrationer. Detta gör det möjligt för fler företag att använda våra system tillsammans utan att investera i en helt ny integration, säger Fredrik Einarsson, VD på Ongoing Warehouse.

Scandinavian Cosmetics är ett av de många företag som valde att köra Ongoing WMS i kombination med ett automationssystem. Ett kraftfullt automationssystem tillsammans med ett marknadsledande WMS verkar vara en lösning som logistikintensiva företag värderar högt.

För mer information kontakta: 

Fredrik Einarsson : fredrikeinarson@ongoingwarehouse.com
Johan Fors : johan.fors@scandinaviancosmetics.se

Publicerad: 2021-04-26

bild teknikdelar

E-handelsbolaget Spares Nordic effektiviserar lagerhantering med Ongoing WMS

Framgångssagan Spares Nordic driver e-handelssiterna teknikdelar.se och spares.se. För att hantera den kraftiga ökningen av orders, var en investering i Nordens ledande lagersystemsleverantör Ongoing WMS nödvändig.   


”Det var en utmaning att gå över till Ongoing WMS en vecka innan Black Friday och julhandelns start. Tack vare de många integrationsmöjligheter och fantastisk support från Johan på Ongoing, lyckades vi snabbt gå live med systemet” säger Michel Alshammari, COO på Spares Nordic.  

Teknikdelar.se upplevde en överväldigande ökning i försäljningssiffrorna, relaterat till Black Friday förra November. Den norska hemsidan teknikdelar.no ökade försäljningen med 385% jämfört med föregående Black Friday. För att hantera de massiva ordervolymerna investerade Spares i Ongoing WMS.

”Ongoing WMS ökade effektiviteten i både ingående och utgående leverans. Antalet orders som hanterades ökade med 20-30% med samma arbetskraft”, fortsätter Michel.

”Det är mycket tillfredställande att Ongoing WMS ökar effektiviteten för Spares Nordic lagerhantering. I en tid där efterfrågan hos e-handlare exploderar är det viktigt att ha kontroll över sina orders och hantera dem effektivt. Ongoing WMS specialiserar sig på dessa två aspekter och vårt mål är att hjälpa så många e-handlare som möjligt att optimera sin lagerhantering”, säger Fredrik Einarsson, VD på Ongoing Warehouse.

Spares Nordics framgångsrikaste e-handelssida Teknikdelar.se säljer mobiltillbehör och reservdelar online. Teknikdelar är marknadsledande inom sin nisch i Norden och siktar på att stärka sin marknadsposition genom expansion till Danmark och Finland.

”Genom expansionen vill vi erbjuda fler männsikor möjligheten att reparera sin trasiga telefon vilket är fördelaktigt för både kunden och miljön. Med Ongoing WMS kommer vi ha kontroll och behålla effektivitet i vår lagerhantering medans vi växer i full fart”, Säger Michel avslutningsvis.

 

För mer information kontakta:
Fredrik Einarsson: fredrik.einarsson@ongoingwarehouse.com

Och besök teknikdelar: Teknikdelar.se

Publicerad: 2021-03-10

GN logistics picture

GN Logistics växer med Ongoing WMS

GN Logistics utför tjänster inom 3PL och är dotterbolag till GN Transport. De har använt Ongoing WMS under manga år, i samtliga tre lager som ligger i Halmstad, Stockholm och Luxemburg.  

“Vi har varit kund till Ongoing Warehouse i snart 10år, och har kunnat växa och hantera många kunder, mycket tack vare de flertalet integrationsmöjlighet som systemet erbjuder. Numera hanterar vi logistiken för över 50 företag, med en total lageryta på 25 000m2 till vårt förfogande. Att hantera alla kunder samma system, underlättar för personalen som endast behöver lära sig ett system” säger Mikael Trevik, IT ansvarig hos GN Transport & GN Logistics.

Mikael fortsätter “Eftersom Ongoing WMS är web-baserat kan vi arbeta i systemet utan installationer på nästan vilken dator som helst. Det är också lätt att hitta passande utrustning så som handdatorer, scanners och arbetsstationer”.   

“GN Logistics har varit kund till oss seden Ongoing WMS var i ett tidigt stadie. Dem har upplevt hur vårt system har utvecklats över tid, med nya funktioner och fler färdiga integrationer, vilket ger stor nytta för GN Logistics och våra andra kunder. Ny funktionalitet och fler färdiga integrationer är något som vi satsar stenhårt på framöver för att stärka den dominanta marknadsposition vi idag har” Säger Fredrik Einarsson, VD på Ongoing Warehouse

År 2013 förvärvade GN Transport företaget TPL i Halmstad och lade därmed grunden till GN Logistics tillväxt de efterföljande åren.
År 2017 beslutade GN Logistics att expandera till Luxemburg och tätt inpå upprättade dem en terminal på 4000m2. Den senaste expansionen, år 2018, innebar att GN Logistics etablerade sig i Stockholm.

“Efter att ha använt Ongoing WMS i Halmstad var det självklart att använda Onging WMS även i Luxemburg och Stockholm. Allt gods som vi hanterar idag, skannas vid in och utleverans. Scanning och integration mot kundens system, gör att både GN Logistics och kunden har 100% koll på sitt gods” fortsätter Mikael.

För mer information, kontakta Fredrik Einarsson på: fredrik.einarsson@ongoingwarehouse.com

Läs mer om GN Logistics på: www.gnlogistics.se

Publicerad: 2021-02-22

Fler nyheter

Dubblering av kontorsytan

Vi har vuxit ur vårt kontor och dubblerar nu kontorsytan genom att flytta till en andra våning.

2022-06-27Läs hela artikeln

Ongoing har ny logga och symbol

Ongoing lanserar en ny uppdaterad logga med tillhörande symbol. I processen har även färgpaletten uppdaterats.

2022-03-02Läs hela artikeln

Ongoing Warehouse har tilldelats utmärkelsen Superföretag

Ongoing Warehouse har tilldelats utmärkelsen Superföretag av Dun & Bradstreet.

2021-11-24Läs hela artikeln

Scandinavian Cosmetics konsoliderar sin logistik med Ongoing WMS

Scandinavian Cosmetics ökar effektiviteten med Ongoing WMS och konsoliderar sin logistik till Sverige, där mjukvarulösningen används.

2021-04-26Läs hela artikeln

E-handelsbolaget Spares Nordic effektiviserar lagerhantering med Ongoing WMS

Framgångssagan Spares Nordic driver e-handelssiterna teknikdelar.se och spares.se. För att hantera den kraftiga ökningen av orders, var en investering i Nordens ledande lagersystemsleverantör Ongoing WMS nödvändig.   


2021-03-10Läs hela artikeln

GN Logistics växer med Ongoing WMS

GN Logistics utför tjänster inom 3PL och är dotterbolag till GN Transport. De har använt Ongoing WMS under manga år, i samtliga tre lager som ligger i Halmstad, Stockholm och Luxemburg.  

2021-02-22Läs hela artikeln

Beyond Nordic får kontroll över sitt lager med Ongoing WMS

Friluftsklädmärket Beyond Nordic skaffar kontroll över sitt lager och minskar administrativt arbete med Ongoing WMS

2021-01-25Läs hela artikeln

Kitch´n utökar samarbetet med Ongoing WMS

Med Ongoing WMS står vi väl rustade inför fortsatt Sverige expansion”, säger Petter Grålumstuen, IT & Logistikchef på Kitch´n.

2020-12-01Läs hela artikeln

Envirozone väljer Ongoing WMS som lagersystems leverantör

Snabbväxande Envirozone börjar arbeta med Ongoing Warehouse lagersystem Ongoing WMS. Systemet utgör en viktig del i Envirozones arbete mot att erbjuda en marknadsledande logistiklösning. 


2020-08-03Läs hela artikeln

Etablerat jackvarumärke Didriksons använder Ongoing WMS för att maximera effektivitet i lagerhanteringen

Snabbväxande Didriksons har upplevt en ökad effektivitet i lagerhantering efter byte till lagersystemet Ongoing WMS.2020-08-03Läs hela artikeln

Ny systemintegration förenklar e-handelsreturer

Easycom, Sveriges ledande leverantör av retursystem, integrerar till Ongoing WMS. Tillsammans tillhandahåller systemen en mindre kostsam och mer hållbar returhantering för e-handlare och 3PL-företag.

2020-07-06Läs hela artikeln

Sharespine skapar integration mot Ongoing Warehouse

Sharespine har en specifik integration som kopplar ihop Ongoing Warehouse med e-handelssystem, marknadsplatser, ekonomisystem och POS. Integrationen automatiserar order- produkt och lagerflöden - oavsett om du säljer dina produkter i en webbutik eller på flera marknadsplatser.

2020-06-24Läs hela artikeln

Växande e-handlare väljer Ongoing som lagersystem

E-handeln växer så det knakar. En följd av detta är att e-handlarnas behov av att effektivisera sin lager-och logistikhantering kraftigt har ökat. Ongoing Warehouse, som med sitt molnbaserade WMS blivit helt dominerande inom 3PL-marknaden, erbjuder nu växande e-handlare sitt system.

2020-06-03Läs hela artikeln

Danska logistikgasellen YOYO Global Freight väljer Ongoing som WMS-leverantör

Det danska frakt- och logistikföretaget YOYO Global Freight har nyligen börjat använda Ongoing Warehouse som sitt lagerhanteringssystem. "Ongoing gjorde det lätt för oss att välja WMS-leverantör, systemet hade det vi letade efter”, säger Christian Bøgelund Ditlevsen, Corporate Development Manager på  YOYO Global Freight.


2019-12-01Läs hela artikeln

Automatisering med ett molnbaserat lagersystem

När M3 Logistics ville öka effektiviteten på lagret och förbättra ergonomin för sin personal, valde de att investera i två vertikala lagringshissar från Kardex Remstar. Hissarna integrerades med deras befintliga lagersystem, Ongoing WMS, med hjälp av Ongoings automations API.

2019-10-08Läs hela artikeln

Logisticompany AB använder Ongoing WMS för att effektivisera hantering av hälso- och sjukvårdsprodukter

Logisticompany AB  är ett oberoende och lokalt alternativ för transport i Helsingborg, Sverige, som också erbjuder tredjepartslogistik. När en befintliga kund, som handlar med hälso- och sjukvårdsprodukter, ville utöka sitt kontrakt, beslutade Logisticompany att implementera dem i deras nya lagersystem, Ongoing WMS.

2019-10-08Läs hela artikeln

Nu lanserar vi vårt nya REST API som förenklar integrationer

För att förenkla för kunder som vill integrera sina system med Ongoing WMS, så lanserar vi ett nytt API baserat på REST-teknologi.

2019-07-22Läs hela artikeln

E-handelsföretaget Soft Goat väljer Ongoing Warehouse som systemleverantör

Det svenska klädföretaget Soft Goat kom efter flera år med ökade volymer under 2018 till den en punkt där de behövde effektivisera sin logistik för att inte bromsa försäljningen.

2019-03-15Läs hela artikeln

Varför Gasell-utmärkelsen spelar roll

Först och främst är det en trygghet för våra kunder i Norden och övriga Europa. Det går bra för Ongoing och att vi är här för att stanna och fortsätta utvecklas i nära samarbete med våra kunder och partners.

2018-11-20Läs hela artikeln

Nyttan med lagersystemet Ongoing Warehouse för varuägare som outsourcar sin lager- och logistikhantering

Många företag som letar efter en logistikleverantör (3PL-aktör) kontaktar oss på Ongoing med frågor om fördelarna med att lägga ut lagret till ett logistikföretag som använder Ongoing Warehouse. Vi har sammanfattat några punkter som tar upp nyttan med systemet för dig som varuägare.

2018-11-19Läs hela artikeln

Boomerang Distribution – stark internationell tillväxt inom E-handelslogistik med Ongoings WMS!

"Boomerang har haft en enastående tillväxt sedan 2015 och Ongoing Warehouse har i stor utsträckning bidragit till detta...", säger Jonas Heinonen CEO Boomerang Distribution OU

2018-11-05Läs hela artikeln

Nu lanserar vi vår nya hjälpsida

Vi har samlat all vår dokumentation under ett tak och gjort det tillgängligt för alla. Sidan innehåller information om hur du kommer igång med systemet, hur man använder scanning, och mycket mer.

2018-09-24Läs hela artikeln

Accelerator styrker sin posisjon med sky-basert lagerstyringssystem

Accelerator er et norsk privateid selskap som har bred kompetanse på drifting av tredjepartslogistikk (3PL). ”Alle varer blir skannet inn på lokasjon, med nøkkelfunksjoner som støtter FiFo/FeFo, og batchnummer", forteller Martine Dørmænen, Produktutvikler-/logistikksjef Accelerator AS. 

2018-01-24Läs hela artikeln

Ongoing Warehouse växer i Finland

Finska företaget Rahtikeskus Oy har valt Ongoing Warehouse som lagersystem för sin 3PL-verksamhet. ”Vi har kommit igång snabbt i systemet. Vi kör redan ett 20-tals kunders varuflöden i Ongoing Warehouse", säger Johannes Knapas, Försäljningschef på Rahtikeskus Oy.

2017-10-18Läs hela artikeln

Arbeta på Ongoing? Vi söker löpande efter systemutvecklare!

”Jag trivs med blandningen av utveckling och kundkontakt samt att det egna ansvaret kompletteras med samarbete och teamkänsla”, säger en av våra systemutvecklingskonsulter.

2017-05-23Läs hela artikeln

Ny standardscanning - Plockuppdrag (Batchplock)

Scanning av plockuppdrag är en ny standardscanning i Ongoing Warehouse och används när man plockar flera ordrar samtidigt (batchplock). 

2017-05-18Läs hela artikeln

Visma.net og Ongoing forenkler logistikken for Amundsen Sports

“Integrasjonen mellom Visma.net og Ongoing har automatisert våre logistikkprosesser vesentlig”, sier Jørgen Amundsen, CEO på Amundsen Sports.

2017-03-16Läs hela artikeln

Mångsidig och ödmjuk Systemutvecklingskonsult till snabbväxande Ongoing sökes!

Vi söker dig som efter teknisk högskola arbetat några år. Eller dig som snart är klar med din utbildning på Chalmers – eller likvärdig utbildning.

2017-03-15Läs hela artikeln

Norska Björgs Transport driftsätter Ongoing

"Ongoing har många kopplingar till kundernas system och också ett så kallat API som möjliggör för våra kunder att enkelt koppla sig till Ongoing".

2017-02-08Läs hela artikeln

RST Logistics AS väljer Ongoing

Norska logistikföretaget RST Logistics har valt Ongoing. Läs mer i pressmeddelandet nedan eller läs artikel (på norska).

2016-11-21Läs hela artikeln

Ongoings WMS hjälper Olssons Logistics med Internationella kunder!

Olssons Logistics kör sina internationella kunder i Ongoing. Läs mer i pressmeddelandet nedan. 

2016-08-15Läs hela artikeln

Norska logistikföretaget Loadmaster AS har implementerat Ongoing

Det expansiva Logistikföretaget Loadmaster AS har driftsatt Ongoing som WMS för sin lagerverksamhet. Läs mer i pressmeddelandet nedan (på norska). 

2016-03-02Läs hela artikeln

Ny kund i Danmark - Ongoing levererar system till Parcel Feeder A/S

Parcel Feeder A/S använder Ongoing för att hantera sin verksamhet inom tredjepartslogistik. Läs mer i pressmeddelandet nedan (på danska). 

2015-12-07Läs hela artikeln

Hösten 2015 - Vi växer & rekryterar!

Ongoing växer då våra befintliga kunder växer och därmed använder systemet mer och mer. Vi har också ett bra inflöde av nya kunder - både i Sverige och övriga Norden. Detta gör att vi nu söker fler medarbetare. 

2015-08-12Läs hela artikeln

Ytterligare ett norsk 3PL-företag har driftsatt Ongoing

3PL-företaget Ntex AS med lager i Vinterbro utanför Oslo, har driftsatt Ongoing. Att systemet är enkelt att använda och går snabbt att driftsätta är två av fördelarna enligt företaget. Läs mer på den norska logistiksajten Moderne Transporter (på norska) eller pressmeddelandet nedan. 

2015-03-26Läs hela artikeln

DC Syd AB stärker upp med Ongoings WMS!

DC Syd AB, ett lager – och logistikföretag, har valt Ongoing Warehouse som WMS-system för att utveckla sin verksamhet inom tredjepartslogistik. 

2015-03-10Läs hela artikeln

Ongoing växer i Norge - Läs om Colliflow AS i logistiksajten "Logistikk & Ledelse"

Fler och fler norska 3PL-företag väljer Ongoing som WMS-system. Systemet finns på norska språket och Ongoing har ett 10-tal norska kunder - alla är företag inom tredjepartslogistik. Läs om en av våra kunder Colliflow AS i den norska logistiksajten "Logistikk & Ledelse"

2015-01-19Läs hela artikeln

Vi söker nya medarbetare!

Erbjudande till dig med intresse för såväl systemutveckling som verksamhet/ kundkontakt! Ongoing växer vidare och har nyligen utsetts till såväl ”Gasellföretag” (av Dagens Industri) som ”Superföretag” (av Veckans Affärer).

2014-10-27Läs hela artikeln

Ongoing Warehouse utsedd till Gasellföretag

Mjukvaruföretaget Ongoing Warehouse – specialiserat på ett webbaserat Warehouse Management System ( så kallat WMS)  - har av affärstidningen Dagens Industri  blivit utsedd till Gasellföretag. Utmärkelsen går till de snabbast växande företagen i Sverige som också kan uppvisa lönsamhet.

2014-10-13Läs hela artikeln

Smart användande av IT-system gör att kunder väljer M3 Logistics

M3 Logistics är ett logistikföretag som är specialiserat på tredjepartslogistik. Bland kunderna finns företag som till exempel Odd Molly, Profoto, Hynky Dory och Claes Göran Shoes. M3 Logistics har med hjälp av  sin WMS-leverantör Ongoing Warehouse kopplat ihop varuflödena elektroniskt

2014-04-09Läs hela artikeln

EDI-Soft , nordens största leverantör av TA-system, och Ongoing Warehouse AB, en av nordens ledande leverantörer av WMS-system har startat samarbete.

Samarbetet innebär att företagens respektive produkter – Ongoing Warehouse och Consignor - integreras med varandra för att förenkla för lager- och logistikföretag att bland annat beställa transporter. En av kunderna som använder de båda systemen integrerade är företaget Altus Norway AS i Moss.

2014-04-03Läs hela artikeln

Storex satsar på effektivitet och kvalitet i lagerhantering och transportadministration

2013-09-13Läs hela artikeln

Börjes Logistik & Spedition storsatsar på e-handelslogistik med webbaserat WMS!

2013-04-23Läs hela artikeln

Alltransport stärker upp med Ongoings WMS!

2013-03-21Läs hela artikeln

AkkaFRAKT affärsutvecklar med Ongoings WMS

2012-11-28Läs hela artikeln

"Molnbaserat WMS ger nya affärer" -artikel om Ongoing i Dagens Industris logistikbilaga

"Molnbaserat WMS ger nya affärer" är rubriken i artikeln om Ongoing i senaste numret av Intelligent Logistik. Ongoing uppmärksammades i Dagens Industris årliga logistikbilaga. Artikeln i bilagan nederst på sidan 10.

2012-11-12Läs hela artikeln

Ongoing växer och söker nya medarbetare!

2012-11-12Läs hela artikeln

Ongoing och affärssystemet Specter kopplar ihop systemen

2012-04-16Läs hela artikeln

LogistikPalatset Borås AB effektiviserar orderflödet med Ongoing Warehouse och Unifaun Online

2012-04-16Läs hela artikeln

RPG Logistics växer och satsar på nya IT-system

RPG Logistics AB, ett bolag med helhetslösningar inom logistiksektorn, satsar på moderna IT-system för att utveckla sin verksamhet ytterligare.

2012-03-05Läs hela artikeln

Flexibilitet avgjorde när Almroths Express & Åkeri valde WMS-system

Det växande logistikföretaget Almroths Express & Åkeri AB väljer Ongoing Warehouse som WMS-system (Warehouse Management System) för att bättre kunna anpassa sina logistiklösningar efter kundernas behov.

2011-10-07Läs hela artikeln

Veddesta Distribution AB och dess dotterföretag Multi Logistik AB driftsätter Ongoings WMS-system

Veddesta Distribution AB och dess dotterföretag Multi Logistik AB har startat ett samarbete med IT-företaget Ongoing Warehouse AB. Samarbetet innebär att de båda logistikföretagen kommer att att använda Ongoings webbaserade warehouse management system (så kallat wms-system) för att effektivisera och utveckla sin logistikverksamhet inom 3PL och servicelogistik.

2011-09-21Läs hela artikeln

Webbaserat lagersystem skapar affärer för Roxtrans AB

Logistikföretaget Roxtrans AB har nyligen driftsatt ett webbaserat lagersystem, även kallat Warehouse Management System (WMS-system) av systemleverantören Ongoing Warehouse AB.

2011-06-22Läs hela artikeln

GP-Last har driftsatt Ongoings WMS-system

Transport- och logistikföretaget GP-Last AB har under februari månad driftsatt ett webbaserat lagersystem, även kallat Warehouse Management System (WMS-system). Systemleverantör är Ongoing Warehouse AB.

2011-03-01Läs hela artikeln

Selector Logistik satsar på tredjepartslogistik för E-handeln

2010-10-12Läs hela artikeln

PGF Logistik vässar sitt erbjudande med webbaserat lagersystem

PGF Logistik AB är ett växande logistikföretag beläget i Vaggeryd, i direkt anslutning till avfart 90 längs E4:an. För att effektivisera sin lagerlogistik och ge kunderna bättre information har PGF Logistik AB sedan en tid använt ett lagersystem från Ongoing Warehouse.

2010-10-11Läs hela artikeln

LBC Ängstorp AB erbjuder webbaserat lagersystem till sina kunder

LBC Ängstorp AB slutför nu byggandet av sitt 2000 m2 stora lagerhotell. Bygget sker till stor del i egen regi och ligger i direkt anslutning till LBC Ängstorps nuvarande lokaler i Laholm. Lagerlokalerna beräknas stå färdiga att användas i oktober.

2010-06-22Läs hela artikeln

Ecomsupport väljer 3PL-system från Ongoing

Företaget Ecomsupport med verksamhet inom både tredjepartslogistik och e-handelslösningar, har valt lagersystem från IT-företaget Ongoing Warehouse AB.

2010-06-16Läs hela artikeln

Olavia Logistik effektiviserar med EDI-flöde och scanning

Olavia Logistik har använt lagersystemet Ongoing sedan sommaren 2009. För att få spårbarhet och för att öka säkerheten har Olavia Logistik under vintern använt scanners tillsammans med Ongoings scanningsmodul.

2010-03-24Läs hela artikeln

ALI Logistik driftsätter webbaserat system för sin lagerverksamhet

ALI Logistik har nyligen ingått ett avtal med IT-företaget Ongoing Warehouse AB avseende ett webbaserade lagersystem, så kallat WMS-system, för sin verksamhet inom tredjepartslogistik (3PL).

2010-02-22Läs hela artikeln

LogistikPalatset Borås AB investerar in nytt lagersystem

Ledningen för LogistikPalatset har nyligen beslutat att investera i ett nytt webbaserat lagersystem, även kallat Warehouse Management System. Systemet heter Ongoing Warehouse och är speciellt framtaget för tredjepartslogistikföretag.

2010-02-17Läs hela artikeln

DB Schenker tecknar ramavtal med Ongoing Warehouse

Schenker AB och Ongoing Warehouse AB har nyligen ingått ett ramavtal avseende Ongoings webbaserade lagersystem för tredjepartlogistik. Avtalet innebär att DB Schenker – för att använda systemet - betalar en månadsavgift per användare enligt konceptet ”Software as a Service”. I månadsavgiften ingår nyttjanderätt, support & fria uppdateringar, samt drift av systemet.

2009-10-21Läs hela artikeln

FG Nordic AB - ny kund

Ongoing syr ihop FG Nordic AB:s logistikhantering

2009-09-07Läs hela artikeln

Olavia Logistik AB väljer Ongoing

Olavia Logistik AB i Landskrona har nyligen valt att köpa lagersystem av systemleverantören Ongoing Warehouse AB.

2009-08-18Läs hela artikeln

Transart AB - ny kund

För att effektivisera sin lager- och logistikhantering har företaget Transart AB nyligen köpt ett lagersystem av systemleverantören Ongoing Warehouse AB.

2009-08-11Läs hela artikeln

Visma och Ongoing förenklar logistikhanteringen

Visma Spcs, Sveriges ledande leverantör av ekonomiprogram till små och medelstora företag och Ongoing Warehouse AB - specialiserat på ett standardiserat, webbaserat warehouse-system - startar samarbete. Samarbetet innebär att företagens respektive produkter kopplas ihop med varandra vilket bland annat gör att företagare kan lägga order i Visma som sedan elektroniskt skickas över till Ongoings lagersystem. Första kunden som kommer att använda Visma integrerat med Ongoing är Multibrackets Europe AB.

2009-04-27Läs hela artikeln

Transport- och logistikföretaget Skubbet AB är ny kund

Transport- och logistikföretaget Skubbet AB utvecklar sin verksamhet med modernt lagersystem!

2008-10-13Läs hela artikeln

Unifaun AB och Ongoing Warehouse AB startar samarbete

Unifaun AB, Sveriges ledande leverantör inom transportadministrativa system och Ongoing Warehouse AB - specialiserat på ett standardiserat, webbaserat warehouse-system - startar samarbete. Samarbetet innebär att företagens respektive produkter integreras med varandra för att förenkla för lager- och logistikföretag att bl. a beställa transporter. Första kunden som kommer köra de båda systemen integrerade är logistikföretaget Elogistik.

2008-09-18Läs hela artikeln

Tranås Åkeri - ny kund

Tranås Åkeri har köpt lagersystem av Ongoing . Systemet som heter Ongoing Warehouse är ett modernt, webbaserat  ”Warehouse Management  System” som hanterar Tranås Åkeris lager- och logistikverksamhet, bla kundinformation, avtal/ prissättning, inleveranser, plock, utleveranser och fakturering.

2008-09-08Läs hela artikeln

Ongoing har ny hemsida

Ongoing Warehouse AB har valt att helt fokusera på sitt starkaste område, nämligen sitt moderna och standardiserade warehouse-system Ongoing Warehouse. Med anledning av detta har vi lanserat en ny hemsida där vi löpande lägger ut information som kan vara nytta för våra kunder och partners.

2008-05-19Läs hela artikeln