W T Transport Ltd

W T Transport Ltd

Brittiskt lager- och transportföretag, erbjud kompletta logistiklösningar för den brittiska marknaden.

Företag: W T Transport Ltd, Northampton, England

Verksamhet:  Lager & transportlösningar inom Storbritannien.

Hur används systemet: Orderplock.

Största nyttan:  Våra kunder har fullständig insyn i verksamheten, plockinformationen är tillgänglig i realtid, och  väldigt enkelt att använda.

Kontakt: Jason Lister, jason@wttransport.com, +44 1604 702090

Aditro Logistics AB

Aditro Logistics AB

Aditro erbjuder tjänster inom 3PL, Bemanning, 4PL och Tull. 

Basen är våra Logistikcenters som är placerade i Jönköping, Borås, Nykvarn och Kopstad (NO). HQ ligger i Stockholm

Företag: Aditro Logistics

Verksamhet: 3PL med fokus på Retail , Ecom och Dagligvaruflöden 

Hur används systemet:  Ongoing WMS används brett i verksamheten, främst för att effektivisera våra processer inom inleverans, plock&pack samt utleverans men också för crossdocking, verksamhetsuppföljning och andra logistikprocesser. Systemet nyttjas självklart också för integration med våra kunder men också med andra delar i vår verksamhet som automationslösningar, TA- och tullsystem, etikettutskrifter enligt GS1 mm. 

Största nyttan: Tydligt verktyg för en effektiv integration och snabbheten vid nödvändiga anpassningar men också användarvänligheten som snabbar upp vår inlärningsprocess för medarbetaren.

Kontakt: Niclas Andersson, +46 702 915188, Niclas.andersson@aditrologistics.com


Kaukokiito

Kaukokiito

Med 122 000 m² av olika typer av lagerlokaler är Kaukokiito ett av Finlands största logistikföretag. De erbjuder alla typer av logistiktjänster, från transport till plock och pack, men även tilläggstjänster som saldokontrol, transportdokument, IT-service och självklart leveranser redan nästa arbetsdag över hela Finland.

Företag: Kaukokiito, Tampere, Finland

VerksamhetAlla typer av 3PL och transport tjänster

Hur används systemet:  Integrationer via API:t. Scanning används för såväl in- som utleveranser.

Största nyttan: Det är enkelt att integrera systemet till olika externa system. Vi använder API:t för att själva integrera manga av våra kunder. Det är även ett väldigt flexibelt system som är enkelt att anpassa till våra orderflöden.

Kontakt: Jorma Helin, Jorma.helin@kaukokiito.fi

Börjes Logistik & Spedition

Emotion Logistics AB

Emotion Logistics AB är ett 3PL-bolag som är sprunget ur Börjes Logistik & Spedition. Börjes är en framgångsrik Europatransportör med huvudkontor i Nybro och en tysk filial i Erfurt. Med egna fordon, fasta undertransportörer och ett starkt väletablerat nätverk av samarbetspartners har vi både organisationen för komplicerade transportuppdrag och kompetensen att utforma helhetslösningar inom logistik och spedition. Med fem logistikanläggningar erbjuder vi kvalificerade tjänster inom tredjepartslogistik/3PL inom B2B och B2C.

Företag: Emotion Logistics AB, Nybro, Sweden

Verksamhet: Transport, logistik, 3PL och ADR

Hur används systemet:  Vi har över 100 integrationer till och från våra kunders system, vilket har gjort Ongoing navet i deras logistikkedjor. De flesta integrationer har vi byggt själva via Ongoings öppna API, och våra utvecklare har även byggt integrationer mot automations API:t för PDA och surfplattor. 

Största nyttan: Vi värdesätter stabiliteten och upp-tiden av systemet, det öppna API:erna och hur flexibelt systemet är.

Kontakt: Markus Kinnander, VD Emotion Logistics AB, +46(0) 70 976 40 86, markus.kinnander@borjes.com


Landriano Hub

Tiesse SPA

Tiesse bildades 2003 som ett företag specialiserat på nationell transport och har genom åren samlat kompetens för att nå fram till våra nuvarande kvalifikationer.

Omsorg för detaljer, kvalitet och effektivitet är det som alltid har genomsyrat koncernens verksamhet vad gäller nationell och internationell transport och logistik av många typer av varor.

Vi följer våra kunder aktivt och noggrant och löser alla typer av krav med tjänster som är utformade och anpassade efter varje kunds faktiska behov. Från Courier Service till ADR, från GDO-tjänster till logistik.

Företag: Tiesse Spa, Milano, Italien

Verksamhet:  Nationell och internationell transport, Logistik. Iata och Fiata Agent, A & O-certifierad

Hur används systemet: Tiesse använder Ongoing WMS för lagerhantering för viktiga, multinationella företag.

Största nyttan:  Med Ongoing WMS kan vi hantera alla orderflöden papperslöst. Alla faser i flödena, från inleverans av varor till spårning av sändningar hanteras i Ongoing WMS.

Contact: Giovanni Buscarini - ​ Project Management & Key Customer Account, giovanni.buscarini@tiessespa.com, +39 02 58009336


Beco

Beco Lager AS

Beco Lager AS grundades i januari 2008. Lagerhotellet är beläget i Torpebaugen 8 i Sarpsborg. Läget är mycket centralt vid E6, nära till Østfoldbyene och bara 45 minuter från Oslo.

Företag: Beco Lager AS, Sarpsborg, Norge

Verksamhet:  3PL som driftar lager för flera kunder med stor produktvariation.

Hur används systemet: Använder Ongoing Warehouse till orderhantering, lagerstyrning, plock och pack och beställning av transport för våra kunder.

Största nyttan:  Största nyttan är standardiseringen. Man har ett verktyg som fungerar för alla typer av kunder, som gör att man blir mer effektiv i vardagen. Det är enkelt att lära upp nyanställda och lägga upp nya kunder . FIFO används på ett enkelt sätt vid behov.

Kontakt: Roar Olsen, roar@becolager.no, +47 950 36 260

Tooorch

Tooorch

Tooorch säljer cykeldäck och tillbehör till cyklar online. Företaget drivs av erfarna ehandelsprofiler. Fokus är extrem kundnöjdhet, vilket kräver snabba och korrekta leveranser.

Företag: Tooorch ABSaltsjöbaden, Sverige

Verksamhet: E-handel med fokus på svenska kunder

Hur används systemet: Ongoing WMS används som lagersystem från inköp till utleverans. Tillsammans med Woocommerce och Fortnox kunde vi vara igång med ett fullfjädrat och oerhört kompetent system på mindre än 2 dagar från första kontakten - inklusive integrationer speditörer och betalpartners. Alla viktiga ehandelsflöden "bara fungerar" - inklusive scanningsflöden för hundratals orders.

Största nyttan: Den enormt enkla integrationen var viktig i början. Nu när vi igång är den enormt kunniga supporten superviktig. De anpassar systemet efter våra behov på bara några minuter.

Kontakt: Christoffer Tyrefors, christoffer@tooorch.com.

Tooorch

Mekster AB

Mekster.se är Sveriges snabbast växande e-handel för bildelar & biltillbehör.
För att kunna leverera reservdelar och tillbehör till hela svenska bilparken krävs en enorm longtail och variation på produkter. Till de vanliga bilmodellerna kan mekster garantera blixtsnabba leveranser medan de ovanliga bildelarna hämtas från deras väletablerade europeiska nätverk av leverantörer & tillverkare vilket resulterar i både crossdocking och egen lagerhållning.

Företag: Mekster ABStockholm, Sverige

Verksamhet
E-handel med eget lager och crossdocking

Hur används systemet
Ongoing WMS används för att automatisera arbetsprocesser och effektivisera pack & plock, inleveranser och crossdocking. Ongoing kommunicerar hjälp av deras öppna och väldokumenterade API med inköpssystem & e-handelsplattform.

Största nyttan
Supporten är outstanding och systemet möjliggör en smidig överblick av lagret ur flera aspekter. Det är enkelt att komma igång både i form av integrationer och inlärningskurva. Även FIFO används på ett smidigt sätt. Ongoing har också varit hjälpsamma i att anpassa systemet för just våra behov.

Kontakt
Manne Jansson, manne.jansson@mekster.se.

Gustav Jebsen, 360 Logistics AS

360 Logistics

Tekonologidrevet 3PL for netthandel og retailbransjen

Företag: 360 logistics , Oslo, Norge

Verksamhet:  360 Logistics er en teknologidrevet tredjepartslogistikkleverandør som spesialiserer mot detaljhandelen for netthandelsselskaper og distributører. Selskapet er sentralt lokalisert på Økern i Oslo og tilbyr en trygg, effektiv og sikkert logistikktjeneste.

360 Logistics ble startet i 2018 med et mål om å levere den beste tredjepartslogistikktjenesten i Norge, fri for ineffektive og utdaterte løsninger som vi selv har opplevd i det norske 3PL-markedet. Vi tar med oss lang erfaring fra logistikk og Nordisk gründervirksomhet og søker etter å tilby en optimal tjeneste til våre kunder.

Hur används systemet: Ongoing er vår WMS og knytter oss til kundenes nettbutikker og regnskapssystemer. Vår virksomhet er fullstendig papirløs og sømløs, hvor ordredata flyter mellom systemer og på den måten sikrer høy kvalitet og en kostnadseffektiv tjeneste. Ved hjelp av Ongoing gir 360 Logistics kunden totalkontroll over sin varebeholdning og ordreflyt. Ongoing brukes til varemottak, innkjøpsordre, plukk & pakk, link mot transportadministrasjon og til å levere statistisk data til våre kunder.

Största nyttan:  Teknologidrevet tredjepartslogistikk med samme dags utsendelse for alle ordre. Kombinert med tjenester knyttet til regnskap, utvikling av nettside og nettbutikk, og andre verdiskapende tjenester. Sentralt lokalisert i Oslo.

Kontakt: Gustav Jebsen, gustav@360logistics.no, +47 48288268, www.360logistics.no

 

Accelerators anläggning

Accelerator AS

Accelerator AS är ett norskt privatägt företag med bred kompetens inom 3PL. Accelerator har varit kund till Ongoing Warehouse sedan 2014 och sätter stort pris på samarbetet. Företaget använder systemet till sin lagerhantering av alltifrån mat, till konsumentartiklar och större maskiner för såväl B2B som B2C.

Företag: Accelerator AS

Verksamhet: Tredjepartslogistik, spedition och tull

Hur används systemet: För att förenkla och automatisera logistikhanteringen och kontakten med kunderna.

Största nyttan: ”Alle varer blir skannet inn på lokasjon, med nøkkelfunksjoner som støtter FiFo/FeFo, og batchnummer. Ettersom Accelerator AS fungerer som et tollager for enkelte kunder, har Ongoing Warehouse også gitt oss mulighet til å skanne artikler inn på lager med direkte tilknytning til godsnummer. Våre kunder tilbys mulighet for enkel tilgang i vårt nettbaserte lagerstyringssystem, noe som gjør oversikten for våre kunder enklere, dette gir oss muligheten til å være gjennomsiktige og åpne for våre kunder, der de kan følge deres varer ned på ordre og artikkelnivå”

Kontakt: Martine Dørmænen, Produkt-/logistikkansvarlig

Pressrelease (på norska) om Accelerator AS

VeddestaGruppen

VeddestaGruppen

VeddestaGruppen är en agil logistikpartner i Rosersberg som utöver lagerhållning och godshantering även erbjuder service som administration och transportplanering. Stor vikt läggs vid att kunna möta kundernas varierande behov och hitta flöden som passar varje situation, så väl e-handelsflöden med plock och pack som terminalhantering för logistikaktörer. Veddesta Distribution blev kund redan 2011 och Ongoing har följt med dem på den utvecklings- och tillväxtresa företaget gjort sedan dess.

Företag: VeddestaGruppen

Verksamhet: Tredjepartslogistik, transport, servicelogistik och bemanning

Hur används systemet:  Vi lägger stort fokus på att effektivisera flöden och minimera onödig manuell hantering genom att integrera till kundernas system och automatisera arbetsprocesser. Scanning via handdatorer används till i stort sett all typ av hantering, både för in- och utflöden, returhantering och inventering. Med hjälp av scanning till plockvagn har e-handelsflödena blivit snabba och pålitliga. 

Största nyttan: Att ha ett pålitligt men ändå flexibelt system i ryggen har varit en viktig nyckel till vår tillväxt. Viktigt för oss är att tillsammans med Ongoing hitta nya vägar och tänk för att utmana våra befintliga processer att bli ännu bättre.

Kontakt: Christoffer Carlsson, Business control manager, VeddestaGruppen. christoffer@veddestagruppen.se


G-tex AS

G-tex AS

G-tex i Spikkestad, Norge, är specialister på 3PL för kläder, konfektion och skor. 

Företag: G-tex AS

Verksamhet: Vi ompakker klær for mange av de store agentene i Europa og er spesialister på Norge. Crossdocking direkte fra hele verden, samt et stort satsningsområde på netthandel og e-commerce.

Hur används systemet: Vi bruker systemet til alle deler av vår virksomhet. Pick & Pack, transport og økonomi/statistikk. Vi benytter integrasjoner mot diverse plattformer, egen utviklede og ongoing sine standardkonfigurasjoner. Vi har også kunder som bruker ongoing direkte uten integrasjon mot noe system.

Största nyttan: Full oversikt på vareflyten inn og ut. Statistikker og transport. Egentlig hele flyten på selskapet har blitt forenklet med Ongoing WMS.

Kontakt: Frode Lisether, frode@g-tex.no, +47 452 311 20, +47 328 015 10


Proflog

Proflog växer med Ongoing Warehouse

Proflog erbjuder effektiva och skräddarsydda logistiklösningar efter sina kunders behov. Uppdragsgivarna är tillverkande företag, e-handel, grossister och butikskedjor som alla kan dra nytta av vår effektivitet och kompetens. Proflog är en verksamhet inom Förlagssystem AB med erfarenhet av 3PL-tjänster till förlagsbranschen sedan 1989. Bolaget har många välkända förlagskunder och servar allt från butikskedjor till större nätbokhandlare. Kapacitet är 44 000 m2 lager i Falun med 250 medarbetare, två sorteringsmaskiner, fyra packmaskiner, 57 000 pallplatser och 86 000 plockplatser. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Företag: Proflog, en del av Förlagssystem AB

Verksamhet: 3PL

Hur systemet används: Proflog använder Ongoing Warehouse i sitt erbjudande till e-handlare B2C och B2B.

Största nyttan: "Ongoing Warehouse är en etablerad aktör med förberedda kopplingar till många av våra kunders e-handelsplattformar. Med Ongoing Warehouse WMS kommer vi snabbt igång med nya kunder och kan fortsätta växa inom nya branscher."

Kontaktperson: Peter Thelin, Mobil: 0706 57 43 34, peter.thelin@forlagssystem.se, vxl 08 657 19 00, www.proflog.se

ssc-logistikbyggnad

Alwex Lager & Logistik - "flexibelt WMS anpassat för att enkelt kunna utbyta information med kundernas system"

Alwex Lager & Logistik AB förfogar över 55 000 m2 lager- och terminalyta, som består av såväl frys-, kyllager och varmlager. Företaget började använda Ongoing som WMS 2011 och använder idag systemet för ett stort antal kunder i sin 3PL-verksamhet. 

FöretagAlwex Lager & Logistik AB

Verksamhet: 3PL-logistik.

Hur används systemet: För att effektivisera tredjepartslogistik samt samordnar varudistribution och minskar på så vis miljöpåverkan.

Största nyttan: "Systemet är flexibelt och anpassat för att enkelt kunna utbyta information med kundernas system via EDI eller XML. Kunderna får tillgång till systemet för att tex registrera order och kontrollera lagersaldon. Transportbolagen kopplar sig direkt till lagersystemet och effektiviserar på så sätt godsflödet".

Kontakt: VD Billy Ydefjäll, billy.ydefjall@alwex.se

Pressrelease om Alwex Lager & Logistik AB

storex

Storex AB, "Bättre kontroll och effektivare lagerhantering"

Storex är ett familjeägt tredjepartslogistikföretag med personlig kontakt med sina kunder. Lagerlokalerna är strategiskt placerade i Göteborg och Stockholm vilket underlättar för distribution över hela Norden. För att få bättre kontroll och mer effektiv lagerhantering bestämde Storex 2010 att det var dags att byta lagerhanteringssystem. Efter en noggrann utvärdering föll valet på Ongoing Warehouse 2011.

Företag: Storex AB

Verksamhet: Specialist på tredjepartslogistik

Hur används systemet: För att effektivisera tredjepartslogistik och få bättre kontroll. Scanningsflöden, integrationer med kundernas affärssystem, ÅF-login (Återförsäljarlogin), Integration med Unifaun för transportadministration, mm.

Största nyttan: "Enkelt att använda. Mycket funktionellt system för oss som är specialister på tredjeparts logistik. EDI-flöde som täcker hela orderflödet från kundernas system till lagersystemet och vidare till transportbokning/administration".

Kontakt: Freddie Gunnarsson, Affärsutvecklingsansvarig på Storex AB, tel: 0705-90 91 33, freddie.gunnarsson@storex.se

Pressrelease om Storex AB

Klimattransport lager

Tempcon Group

Tempcon Group är en koncern bestående av ett antal svenska transport- och logistikföretag, specialiserade på hantering av temperaturkänsligt gods. Tempcon är ett av Nordens ledande företag inom sin nisch. Under de senaste två månaderna har två företag inom Tempcon valt att köra Ongoing WMS som sitt lagersystem. 

Företag: Tempcon Group, Sverige

Verksamhet:  3PL & Transport lösningar för tempereraturkänsliga varor.

Hur används systemet: Orderhantering, plock & pack, skanning och integrationer. 

Största nyttan:  "Ongoing WMS har integrationer till våra kunders affärssystem och webshoppar. Ongoing WMS har även koppling till transport systemet Unifaun vi använder. Kopplingarna gör att vi kan arbeta oerhört effektivt i lagret eftersom mycket administrativt arbete försvinner helt", säger Mats Söderholm, VD på Klimat-Transport & Logistik AB  

Kontakt: Mats Söderström, VD Klimat-Transport & Logistik AB - mats.soderstrom@klimat-transport.se
PressreleaseSkärmbild (69)

"I stort sätt alla processer har blivit mer effektiva”

E-handlaren Didriksons grundades för över hundra år sedan i Grundsund, en liten fiskeort i Sveriges västkust. Nu är Didriksons en av Nordens ledande varumärke inom ytterkläder, specialiserade på regnjackor.  

Företag: Didriksons, Sverige, Borås

Verksamhet: E-handel 

Hur används systemet: Ongoing WMS används för att hantera plock och pack, plockuppdrag med flera orders, order och inleveranshantering samt scanning. Vi använder även integrationer till vårt affärs- och transportsystem.      

Största nyttan: "Implementeringen av Ongoing WMS gick extremt fort. Vi kunde i princip köra igång direkt. I stort sätt alla processer har blivit mer effektiva”, säger Madeleine Törnvall, Head of Supply Chain på Didriksons. 

kontakt:  Madeleine Törnvall, Head of Supply Chain på Didriksonsmadeleine.tornvall@didriksons.com
pressrelease


Bild PM Arla foods

"Systemet är lätt att använda och möjliggör en effektiv lagerhantering"

Arla Foods är ett svenskt företag med verksamhet runt om Europa och är mest kända för deras mjölkprodukter. Arla började producera och sälja mjölk redan i slutet av 1800-talet. Sedan dess har de vuxit och blivit ett av de ledande företagen inom mjölkprodukter i Norden. År 2000 slogs Arla samman med danska MA Foods och blev då Arla Foods.   

Företag: Arla Foods

Verksamhet: Mjölkproducent och tillverkare av mjölkprodukter. Arla bedriver även en kommersiell verksamhet.

Hur används systemet: Integration till transportsystem. Scanning / streckkod, plockvagnsplock, med mera. Arla använder Ongoing WMS i sin lagerverksamhet för kommersiella varor. 

Största nyttan:  "Integrationer är viktigt för oss vilket Ongoing har bäst utbud inom marknaden för lagersystem. Systemet är lätt att använda och möjliggör en effektiv lagerhantering", säger Andreas Nordh, Instore solutions manager på  Arla Foods.

Kontakt:  Andreas Nordh, Instore solutions manager på Arla Foods - anord@arlafoods.com
Pressrelease


DDP Sverige

DDP Sverige AB

DDP Sverige AB är ett 3PL företag med lagerhållning i Sverige och Danmark med specialisering på näthandel. 

Företag: DDP Sverige

Verksamhet: Tredjepartslogistik med fokus på näthandel men med flexibla lösningar för exempelvis kuvertering, print av marknadsföringsmaterial, ompackning, producering m.m

Hur används systemet:  Vi använder Ongoing för att effektivisera det dagliga arbetet och minimera manuellt arbete, detta med hjälp av integrationer med shopsystem, transportsystem och ekonomisystem. Även de kunder utan integration känner stor trygghet i den användarvänliga kundinloggningen.

Största nyttan: Med hjälp av Ongoing kan vi minimera pappersarbetet och snabbt följa upp på returer, leveranser och annan statistik. Att man kan anpassa inställningar för var kund har varit viktigt, då inget orderflöde är det andra likt.

Kontakt: Amanda Svenonius, amanda@ddp.as, 072 33 92 112
M3 Logistivs annan logga2

M3 Logistics, ”Kombinationen webbaserat WMS och integrationer med kundernas system är slagkraftigt”

M3 Logistics började använda Ongoing Warehouse 2009 och har sedan dess successivt utökat användandet av systemet. Idag körs ett stort antal kunder i systemet. M3 Logistics erbjuder högkvalitativ, flexibel och kostnadskontrollerad tredjepartslogistik för den krävande kunden. I en modern och helsprinklad betongfastighet, erbjuder M3 Logistics ett mycket säkert lager endast 10 minuter från Globen i Stockholm. 

Företag: M3 Logistics

Verksamhet: Tredjepartslogistik. E-handelslogistik, legoarbeten och inplastningar, mm

Hur används systemet: För att effektivisera tredjepartslogistik. Scanningsflöden, serienummerhantering, integrationer med kundernas affärssystem, mm.

Största nyttan: "Integrationer med kundernas system. Flexibelt system som snabbt kan anpassas efter våra kunders behov och krav. Kundinloggningar för kunderna ger bra nytta".

Kontakt: Robert Dawid, VD, tel: +46 (0)8 410 423 23, robert@m3logistics.se 

Almroths logga

Almroths Express & Åkeri AB, "För oss är det viktigt att kunna kundanpassa våra logistik- och lagringsuppdrag"

Familjeföretaget Almroths är ett logistikföretag i Norrköping med över 80 års erfarenhet. Företaget erbjuder kreativa och lönsamma servicelösningar för logistikflöden. Almroths driftsatte Ongoing Warehouse 2011 och idag finns ett stort antal kunder och användare i systemet. 

Företag: Almroths Express & Åkeri AB

Verksamhet: Brett logistikföretag med bla. tredjepartslogistik

Hur används systemet: För att effektivisera tredjepartslogistik. Scanningsflöden, integrationer med kundernas affärssystem, mm.

Största nyttan: "Systemet är flexibelt och går att anpassa efter våra kunders olika logistikflöden. Det går snabbt för oss eller Ongoing att göra ändringar i systemet".

Kontakt: Emil Swenson, Almroths Express & Åkeri AB, tel: 011-368076 eller emil@almroths.se

Pressrelease om Almroths Express & Åkeri AB

colliflow-658x420

Colliflow AS, "Ofta tar det bara några minuter från det att varan är beställd, till det att den är plockad och skickad till transport"

Med specialistkompetens inom tredjepartslogistik har Colliflow som mål att bli bäst på lagring för små och medelstora E-handlare. Företaget etablerades 2013 och idag ett 30-tal kunder i Skien, Norge. 

Företag: Colliflow AS

Verksamhet: 3PL för E-handlare

Hur används systemet: För att automatisera och effektivisera all hantering i lagret. För sömlös integration med de flesta affärssystem och E-handelssystem vilket minskar manuell hantering och tidsåtgång från beställning till leverans.

Största nyttan: "Snabbhet! Automatisk orderflöde, tack vare integrationer med våra kunders system, gör att vi mycket snabbt får in order och kan börja plocka. Ofta tar det bara några minuter från det att varan är beställd, till det att den är plockad och skickad till transport – samt att kunden har fått kolli-id", säger Rune Wright Lia. 

Kontakt: Rune Wright Lia, daglig leder i Colliflow AS. www.colliflow.no

gp-last

GP-Last - "Våra kunder använder lagersystemet direkt"

GP-Last startade upp WMS-systemet Ongoing Warehouse i början av 2011. GP-Last är ett av Sveriges största åkeriföretag, där också lager- och logistik utgör en viktig del av verksamheten. GP-Last har ett modernt, nybyggt logistikcentrum i Malmö varifrån man servar sina kunder i främst Öresundsregionen. 

Företag: GP-Last

Verksamhet: Tredjepartslogistik i Malmö        

Hur används systemet: 3PL och produktion

Största nyttan: "Systemet är enkelt att använda, samtidigt som det har mycket bra funktionalitet för både oss och våra kunder", säger Catarina Isacsson, Försäljnings- och Logistikansvarig på GP-Last AB

Kontakt: Catarina Isacsson, Försäljning och Logistik GP-Last, tel: 0708-90 28 16, catarina.isacsson@gplast.se
Pressrelease